NOVI HITLER ZAPRETIO: “Ajd’ blokirajte puteve 19. aprila, ako smete, bando fašistička!” (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Hitlerovom stilu zapretio je građanima Srbije koji nameravaju da blokiraju prolaz autobusima SNS-a 19. aprila da to ni slučajno ne pokušaju.

Screenshot

“Svako ko bude pokušao da spreči dolazak naših pristalica biće kažnjen. Svaku blokadu ćemo ukloniti”, naglasio je Vučić.

On je oštro kritikovao opoziciju i odbacio bilo kakvu mogućnost da razgovara sa opozicijom, osim da se to učini u parlamentu.

“U Srbiji se poštuje zakon, u parlament ste dobrodošli, a nije Srbija vaša fontana želja, i nema ispunjavanja ultimatuma kako ste tražili, i neće ih nikada biti.”

Nakon toga usledio je dug aplauz prisutnih umilnih članova predsedništva stranke.

“E, sad mi je drago, da se vidi šta predsedništvo misli. Dosta je bilo povlačenja pred fašističkim liderom. Srbija se fašizma nikada nije plašila, već se protiv njega borila hrabro” poručio je Vučko.

“Dođite na svako mesto da nas blokirate, dođite, pa da vidite koliko će blokada da vam traje!”, zapretio je Vučko.

Vučko je današnjim obraćanjem članovima Glavnog i Izvršnog odbora stranke, nastavio da preti i širi govor mržnje prema svima koji ne misle kao on. Izgleda da kao što su Hitleru smetali Jevreji, i Vučku smeta svoj narod koji ne deli njegova mišljenja. I na kraju, ostaje samo onaj završni čin, kada će novi Hitler 21 veka da započne progon svih svojih neistomišljenika i zatvori ih u koncetracione logore.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Šta li kaže Patrijarh na ove poruke predsednika Srbije narodu Srbije koji ne prihvataju fašističke ideje i bori se protiv fašizma , Ništa ne kaže, ćuti kao mutava glista.Ko će tebi pope ikada više verovati.?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker