ODLUKA STUPILA NA SNAGU: Od 01. novembra počinje naplata parkiranja u Kučevu

Odluka o upravljanju javnim parkiralištima na teritoriji opštine Kučevo stupila je na snagu 01. oktobra 2021. godine, ali naplata neće početi pre 01. novembra 2021. godine.

Razlog što naplata nije već počela su mobilni operateri koji još nisu preduzeli sve neophodne korake da bi se plaćanja mogla vršiti i elektronskim putem. Očekuje se da će to biti učinjeno do kraja oktobra, kada će se i početi sa primenom Odluke.

Zaključak o Cenovniku o utvrđivanju cena komunalnih usluga za naplatu parking servisa u Kučevu i Odluku o upravljanju javnim parkiralištima na teritoriji opštine Kučevo možete pogledati u:

„Službeni glasnik Opštine Kučevo“, br. 22/2021 od 17.09.2021. godine na sajtu Opštine Kučevo http://www.kucevo.rs/.

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Novica Janosevic i 15 novo primljenih partijskih poslusnika primace platu deruci gradjane Kuceva kojih svakim danom sve manje ima.Kada izadjes i vidis kako su ulice puste covek se najezi.Po statistickim podacima trenutno u Kucevu zivi 600 stanovnika tako da ce uvodjenjem naplate parkinga prestati da dolaze i mestani okolnih sela.

    1. Sve ste tačno opisali, samo već duže vreme imam saznanja da većina stanovništva sela opštine kučevo veće kupovine obavljaju u Požarevcu, Petrovcu, V.Gradištu a ne retko i u Beogradu i Pančevu, tako da se slabi promet sve više, a da, porast će janoševićima, velimirovićima, mikićima,….lažni ego, to vam je napredna bezmozgasta kamarila. Šta reći viđe, jadno je naše izgubljeno vreme u opštini kučevo.

  2. Hvala odbornicima sto su izglasali odluku. Nisu ni svesni da ce placati parking i oni, njihovi rodjaci, komsije i prijatelji. Koristi ce jedino imati Novica Janosevic i jos 16 partijskih kadrova koji su bez konkursa zaposleni u JKP Kucevo. Veliki je ovo namet za siromasne gradjane.

  3. Falimteboze, napokon da mogu da platim parking mobilnim, a ne da se guraju pare vazda pijanom Draganu u dzep.
    Nego, ko li ce sad da tera pauk…onaj ko ima najveću guzicu u JKP (zna se koj je taj) …jer kako ce drugacije da se uklone vozila koja su nepropisno parkirana, gde ce biti parking za odneta vozila?
    Verovatno gore kod ŠIK-a… jer tamo su i partneri Zaga i Jaga. Isti su, pa ce tako lepo da saradjuju u javno-prifatnom partnerstvu. Pa tako odneto vozilo odmah u Zastavu i pravac topionica Smederevo. Ili to ili ce Bubanj potok biti prepun rezervnih delova iz Kučeva, ko onomad kad je crnogorac vedrio i oblačio u plavoj uniformi.
    Pa nismo zaboravili, nee-neeee…
    Ista je to fela.
    Bagra najprostija moguća.
    😛

  4. Напредњачке дерикоже Јанош, Рајчић, Микић, Перишић и остали гледају како да напуне своје џепове. Баш ме занима да ли ће наплаћивати хотелу шест паркинг места и да ли ће Аца Каратиста паркирати аутобусе преко пута хотела где није обележен паркинг? Проћи ће и ова власт, све ће им доћи на наплату. Живи били па видели.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker