JKP “Čistoća” iz Malog Crnića dobilo je novi multifunkcionalni traktor

JKP “Čistoća” Malo Crniće, uz saradnju preduzeća Agroštadt, dobilo je novi multifunkcionalni traktor marke “Dajc” za potrebe ovog preduzeća.

Foto: Rtv Braničevo

Uz sam traktor, stigle su i razne priključne mašine, koje će umnogome olakšati rad ovog Komunalnog preduzeća, kako u letnjim, tako i u zimskim danima.

Predsednik opštine Malo Crniće, Mališa Antonijević, nije krio oduševljenje ovom novom mašinom, koja je sada i zvanično vlasništvo Komunalnog preduzeća, koji će raditi na održavanju puteva.

Foto: Rtv Braničevo

Na traktoru je instalirana posebna hidraulična ruka koja će služiti za košenje trotoara i zelenih površina, a tu je i specijalni raonik za čišćenje snega, letnji i zimski set guma sa lancima.

Predsednik je napomenuo da je jako bitno da sada ne dozvolimo da nam, sa ovakvom mašinom u voznom parku, putevi budu neprohodni u zimskim, i zapušteni u letnjim danima.

Direktor JKP “Čistoća” Malo Crniće, Miroslav Živojinović, zahvalio se predsedniku i ljudima iz lokalne samouprave koji su prepoznali potrebe ovog preduzeća, i skrenuo je pažnju na probleme uraslih obala puteva, granja, drveća, koje otežavaju saobraćaj na putevima opštine Malo Crniće.

Foto: Rtv Braničevo

JKP “Čistoća” Malo Crniće se, čini i činiće sve, da građanima olakša život na području cele opštine.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker