SAMOUBISTVO U PETROVCU NA MLAVI: Devizni penzioner ostavio oproštajno pismo i obesio se

Slavomir Davidović (65) iz Knežice, u subotu ujutro oko devet časova, izvršio je samoubistvo vešanjem u dvorištu kuće u kojoj je stanovao u Petrovcu na Mlavi.

Bor i terasa kuće gde se obesio Slavomir

Slavomir je sebi presudio u subotu ujutro oko devet časova, u dvorištu kuće u kojoj je stanovao a, koja se nalazi iza Mlavinog magacina u Petrovcu na Mlavi. Nezadovoljan životom, kako je napisao u oproštajnom pismu koje je ostavio, Slavomir se popeo na terasu kuće gde je živeo sam pod kirijom jer nije bio u dobrim odnosima sa porodicom, vezao sebi konopac oko vrata, koji je zavezao za granu Bora u dvorištu ispred kuće i skočio sa terase.

Njegovo beživotno telo pronašao je komšija oko 12:00 časova koji je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Međutim, kada su stigli lekari mogli su samo da konstatuju smrt nesrećnog čoveka.

Slavomir Davidović se nakon višegodišnjeg rada u Švajcarskoj gde je stekao penziju vratio u svoje rodno selo. U oproštajnom pismu koje je ostavio za sobom napisao je da je nezadovoljan životom. On se svima izvinuo što je odlučio da digne ruku na sebe, jer je uvek on za sve kriv. U pismu je takođe naveo da u poslednjih godinu dana nije dizao penziju sa računa, i da te pare ostavlja porodici da bi mogli da ga sahrane.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker