ĆORA NASAMARIO RASPOPA I KOSTURA: Na pomolu smena predsednika skupštine opštine Golubac?!

Kako nezvanično saznaje Insajder Mile Sova na pomolu je smena predsednika skupštine opštine Golubac, Zorana Ćirkovića-Kostura.

Raspop Nebojša Mijović, Josić Jovica-Ćora i Zoran Ćirković-Kostur/Foto: Screenshot Facebook

Već duži vremenski period prisutno je neslaganje na relaciji Raspop-Kostur. Najnoviji razlog ove razmirice kako se šuška po čeršiji, jeste spletkarenje golubačkog Ćore. S obzirom da su njemu još od rođenja posvađane oči u glavi, tako on neprestano spletkari i svađa Raspopa i njegove saradnike.

Doduše Kostur je uvek imao afinitet za podkazivanjem i cinkarenjem, ali ovoga puta ga je Ćora nasamario i žestoko namestio.

Sednica skupštine opštine Golubac je zakazana za Ponedeljak 27. marta 2023. godine u 11 časova. Dok Raspop ne pokupi kajmak. Nakon sednice skupštine videćemo šta će biti.

Inače, izvori Insajdera Mileta Sove javljaju da Kosturu nije mogao da pomogne ni njegov politički otac dr. Trifunović, jer se Raspop definitivno oteo kontroli.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Rekoh li ja da im svima dolaze i Gospod i nečastivi po svoje. Bogami biće veselo za narod a robija za njih. Počinje polako klupko da se odmotava i oko njihovih vratova zamotava.

  2. Jednom izdajnik doveka izdaknik. Pa Ćorča i bosu polako sprema svilen gajtan. Već je počeo da peva pojedininma za koje zna da će uskoro doći, pa veli da dobije bar koliko toliko zaštitu. Sramota a da nije bosa bio bi golo govance golubačko.

  3. eto opet samo sto kaze se unosi panika ali nema i to nec da se desi nase presedniku i samo se nadajte jer neme te ni zivot ni nista. eto samo toliko da vam kazem svima koji se radujete na ove vesti sto nisu istina

  4. E Mile što se više bliži kraj i tvoji botovski komentari su sve kraći. Što ne braniš Ćorću drukaru on će naj…. i od Mijovića zbog polagano cinkarenja i od naroda u Golupcu kojima se zamerio. A i ti čuvaj bulji a i jezičinu.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker