MUNJEVITA REAKCIJA: U SNS Kučevo ne postoje nikakve struje već je stranka potpuno jedinstvena

Nakon objave teksta “ZAHUHTAVA SE RAT ZA PREVLAST U KUČEVU: Jedna Srpska napredna stranka, dve struje!” na našem portalu, usledio je munjevita reakcija i odgovor “Tvrde struje SNS-a” iz Kučeva.

Screenshot/Facebook

Saopštenje prenosimo u celosti:

– Na žaslost u današnje vreme mnogi vlast vide kao ratni plen te se vlasti žele dokopati po svaku cenu. Srpska napredna stranka je najbrojnija stranka u Republici Srbiji i upravo zbog toga se ponekad, na kratko, u njenim redovima mogu naći i oni koji ne zaslužuju da budu njeni članovi niti ljudi na odgovornim funkcijama. Međutim Srpska napredna stranka kao najodgovorniji politički subjekt ima objektivne mehanizme da one koji nanose štetu ugledu stranke isključi i eliminiše iz političkog delovanja u ime stranke. To je predsednik stranke, Izvršni odbor i koordinatori. Navedena lica u vašem tekstu ne predstavljaju ništa u SNS-u, može se reći da mnogi nikada nisu ni predstavljali.

Vodeći se politikom Aleksandra Vučića Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kučevo je formirao listu kandidata za odbornike većinom od novih lica u politici te i pored velikih pritisaka od lica koja sebe nazivaju nekom strujom, formirana je lokalna vlast Srpske napredne stranke sa koalicionim partnerima SPS-om i uz podršku stranaka manjina. Lokalna vlast se u Kučevu ogleda u mladom predsedniku opštine, dr Ivanu Rajičiću koji ima ogromno poverenje građana Kučeva. Dakle od ukupno 43 odbornika koliko broji SO Kučevo vlast čine 39 odbornika. Odbornicima koji su želeli da nastupe mimo Srpske napredne stranke je to i omogućeno na taj način što su sami sebe izbacili iz stranke i oni ne učestvuju u radu SO Kučevo.

Istine radi, mi razumemo da su svakom mediju potrebni senzacionalistički tekstovi, ali lica navedena u vašem tekstu ne predstavljaju ništa u Srpskoj naprednoj stranci, Vladimir Stojanović je isključen iz stranke, Zoran Milekić ima opomenu pred isključenje samo zbog predhodnih zasluga, njegova prava u stranci su odredbama Statuta suspendovana, Siniša Brsanović, rođak Zorana Milekića nikada nije ni bio član SNS-a već neke prorumunske stranke, Snežana Gržobić je uvek bila i dan danas je najveći protivnik SNS-a i predsednika Vučića a nedavno je izbačena iz Vlaške stranke MOST, Slavica Bulutić pripada drugim strankama, mada nije jasno da li Jedinstvenoj Srbiji ili Karićevoj stranci, Stanislav Miladinović je isključio sam sebe iz stranke. Svi oni zajedno pokušavaju da zbune članstvo i birače tako što su formirali neku lažnu Viber grupu pod nazivom „SNS OPŠTINE KUČEVO“.

U toj grupi sa lažnih profila koje je većinom formirao Siniša Brsanović pod pseudonimima ‘Sloba M, Dragana, Buba Brajović, Jelena Marinković, …’ iznose najogavnije laži i boleštine usmerene prema najvišim funkcionerima SNS-a na lokalnom nivou ali i protiv predsednika Vučića, Glišića, Jokića, a kao velike kukavice (mnogi psiholozi ih nazivaju paćenicima) specijalitet su im napadi na odbornice, dakle na žene i na decu funkcionera.

Ta nazovi ludost par nesrećnika se ispoljava u toj Sinišinoj Viber grupi i na par lažnih fejsbuk profila. Kod građana Kučeva laži poput toga da se Milekić zalaže za neki ekonomski prosperitet ne prolaze više jer se sve moglo videti za 15 godina njegove vladavine. Koliko se zalagao za Kučevo u dva poslanička mandata moglo se videti iz činjenice da za sve te godine Kučevo nije ni spomenuo u Skupštini republike Srbije. Koliko se borio protiv korupcije najbolje pokazuje to što je u upravi i javnim preduzećima zaposlio skoro sve svoje rođake među kojima je i Siniša Brsanović koji je od komunalca napredovao do koordinatora za investicije pri kabinetu tadašnjeg predsednika opštine Vladimira Stojanovića. Od investicija Kučevo nije videlo ništa, posebno ne od Brsanovića, naravno. Firma „Classiwood“ u koju se Brsanović kune nije ispunila uslove ugovora, da zaposli 30 radnika te pošto nije zaposlio 30 radnika, po sili zakona raskinut je ugovor i za sve to upravo Brsanović snosi najveću krivicu. Polazeći od ovih činjenica postavlja se pitanje, zar nije ekonomsko propadanje Kučeva odgovaralo Milekiću i rođacima?

Dakle, Srpska napredna stranka u Kučevu funkcioniše besprekorno i ima ogromnu podršku građana predsednika Vučića i svih organa Stranke. U stranci ne postoje nikakve struje već je potpuno jedinstvena. Svi koji su lažima, podmetanjima i ogovaranjima pokušali da uruše integritet stranke su sami sebe eliminisali iz političkog života i nikakvi bolesni napadi na društvenim mrežama i nekim medijima im ne mogu pomoći – navedeno je u saopštenju.

(SNS Kučevo)

PROČITAJ I

8 Komentari

  1. Sadašnja opštinska vlast za sedam meseci kolko su na vlasti nisu uspeli da otvore niti jedno radno mesto ma nisu jednu rupu na putu zakrpili. A da, posekli su lipe u crkvenom dvorištu.

  2. Munjevita reakcija? Strašno boli i pogađa istina. Ovo rukovodstvo SNS u Kučevu je samo složno na platnom spisku i na plenu, zaboravili su da u ovoj opštini treba još neko da živi da radi i da primi platu. Najrealnije i najpoštenije rečeno evo već više od pola godine vladaju ni repom mrdnuli nisu u ovoj opštini, sve im drugi smetaju.

  3. Tragikomično pravdanje “najgore napredno – radikalske” klike, bolesnika kao i vodja. Na delu je osveta “loših” djaka.

  4. Nas ne zanima vase lazno jedinstvo koje je stvoreno ucenama i pretnjama odbornicima, vec nas zanima otvaranje novih radnih mesta koje rukovodstvo opstine Kucevu na sve moguce nacine pokusava da spreci. Od kad ste nasilno uz pomoc paravojnih formacija preuzeli vlast u Kucevu samo pravite stetu. Ovo je najnesposobnije rukovodstvo opstine u istoriji Kuceva na celu sa Novicom Janosevicem..

  5. Sta to ovi demantuju? Svi znaju da u Kucevu postoje dve struje. Jedni su na vlasti a drugi su van vlasti sa napacenim narodom. Nista ne valja u Kucevu od kada je lokalni tajkun poceo da se pita za sve u Kucevu. Ovaj neradnik Janosevic se busa kao i on nesto odlucuje a ne pita se za nista. Jadan li je on kad pljuje onog ko ga je stvorio.

  6. Iz svega navedenog, ne čudi nas ,,nazadovanje,, ove opštine u svakom pogledu, ali je tragično da mladi odlaze nemilosrdno, ne samo u inostranstvo već u ,,normalnija,, mesta za zivot (Po, BG, NS). Ostaće samo krimosi i neradnici sadašnnji tajkun-upravnik mesta, porodica sekretara opštine, vlaskog kao vodje, a da, da zamenik preopštine i bojane bankemik, tuzno…dal gore moze?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker