“DECA SU LEŽALA BEZ SVESTI”: Mrtav pijan se vraćao sa slave, pa pokosio dvojicu dečaka koji su vozili bicikl!

U stravičnom udesu koji se u nedelju, na Svetog Nikolu, dogodio u Beloj Crkvi, teško je povređen A. J. iz vršačkog sela Straža, dok su dvojica dečaka od 10 i 13 godina, koja su bila na biciklima, zadobila ortopedske povrede.

Foto: Instagram Printscreen/192_rs

Nesreća se dogodila oko 19 časova u Ulici sedmog jula, na ulazu u Belu Crkvu iz pravca Kusića, kada je A. J. kolima pokosio bicikliste, a zatim se vozilom zakucao u jednu kuću. On je u kritičnom stanju prevezen u vršačku bolnicu i životno je ugrožen.

Prema nezvaničnim informacijama, A.J. je u selu Straža bio na slavi. Iako nema vozačku dozvolu i nije vozač, u vidno pijanom stanju je od prijatelja sa slave uzeo automobil, bez njegovog znanja, i krenuo kući.

Pretpostavlja se da je brzinom preko 80 kilometara na sat najpre udario dečake na biciklima, potom u džip koji je bio parkiran pored puta, pa se zakucao u kuću. Pritom, nije bio ni vezan pojasom.

Visualizza questo post su Instagram

Un post condiviso da 192.RS (@192_rs)

– Deca su bez svesti ležala pored bicikala, kada je došla Hitna pomoć. Srećom, brzo su se povratili. Jedan je sa lakšim povredama prebačen na vršačku ortopediju, dok je drugi u Tiršovoj zbog povrede karlice. Nisu životno ugroženi – kaže Belocrkvanin koji je prvi naišao na stravičan prizor.

Smrskani automobil morali su da seku vatrogasci, kako bi izvukli telo vozača, koji je sve vreme bio u komi.

(Tpknews.com/Novosti)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker