U STILU ZEMUNCA: Gradski većnik Ivan Jović u Požarevcu pretio novinaru Momčilu Veljkoviću!

Na proslavi manifestacije „lov na Moravskog šakala“ koja se održava u restoranu Izvor, član gradskog veća Ivan Jović uputio je niz pretnji novinaru Momčilu Veljkoviću, dopisniku više dnevnih listova i portala.

Ivan Jović na fotografiji zbog koje je pretio novinaru / Foto: M. Veljković

Novinar Veljokvić koji ovu manifestaciju od njenog osnivanja prati kao izveštač za medije koje radi, on je sa svojim kolegom iz požarevačkog Veća, oko 14 časova došao u restoran Izvor kao gost. Pošto je fotografisao samu manifestaciju, fotografisao je i Jovića sa njegovim kolegom, kao značajnu ličnost učesnika proslave.

U jednom trenutku, prema Veljkovićevim rečima, Ivan Jović došao je do stola gde je sa supugom i kumom sedeo i obratio rečima unevši mu se u lice:

– Tu fotografiju što si snimio odmah da obrišeš, da je ne brišem ja. Ako je ne obrišeš videćeš šta može da te snađe. Zapamtićeš ti mene, za ono šta si mi uradio. Ne znaš ko sam i s kim se kačiš, pretećim tonom uputio mi je ove reči, na šta sam odgovirio da samo radim svoj posao. Na moje reči on se streljajući me pogledom okrenuo i otišao – kaže Veljković.

Veljković smatra da ove pretnje od strane Ivana Jovića su došle kao posledica pisanja teksta u kome je pisao za medije koje radi o krivičnoj prijavi koja je protiv njega podnešena zbog lažnog predstavljanja i falsifikovanja službenih isprava.

On je rekao da je o ovim pretnjama obavestio policiju i redakcije za koje radi.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker