KRVAVI POČETAK GODINE: Jedan pokušaj i dva jeziva ubistva u Braničevskom okrugu

Tek nepune dve nedelje kako smo zakoračili u novu 2021. godinu, a krvava ubistva su počela da se ređaju kao na traci u Braničevskom okrugu. I samo prvo novogodišnje jutro obeležio je takav incident, kada je zet pokušao satarom da ubije tasta.

Naime, na novogodišnje jutro uhapšen je N. S. (51) iz sela Bare kod Požarevca, koji je osumnjičen da je satarom pokušao da ubije svog tasta R. Đ. (71), s kojim živi u istom domaćinstvu sa suprugom.

Njih dvojica su se prvo povađala, a onda je zet dohvatio sataru i njome udario tasta u glavu, grudi i ruku, nanevši mu teške povrede. Povređeni čovek je prebačen u Opštu bolnicu u Požarevcu gde je zadržan na lečenju, a zet je uhapšen. Navodno, oni su se posvađali zbog izbora muzike, ali je stvarni motiv neslaganje zbog porodičnih i imovinskih odnosa.

U subotu 2. januara policija je uhapsila Veroniku M. (26) iz Požarevca zbog sumnje da je pokušala da ubije svoju baku Miru D. (69) iz Ševice kod Kučeva, u porodičnoj kući u Ševici, nakon kraće svađe.

Posle svađe koja je izbila, nakon što se vratila iz grada u kuću svoje babe Mire D. u alkoholisanom stanju, sa 1,84 promila alkohola u krvi, kod koje je došla za vikend, unuka je dohvatila kuhinjski nož i njime nekoliko puta ubola svoju babu u predelu stomaka, nanevši joj pritom teške telesne povrede opasne po život.

Baba je sa teškim povredma, opasnim po život, prebačena u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde je hitno operisana, ali je starica na Božić umrla u bolnici.

Unuka je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu navodno negirala da je izbola babu. Osumnjičena se brani time da je u kući zatekla babu koja je već bila izbodena nožem, ali je nož sa tragovima krvi pronađen sakriven na drugom spratu kuće.

Na Badnji dan 6. januara, efikasnim operativnim radom, za manje od 20 sati od trenutka kada je zločin prijavljen, policija je uhapsila Virđinela Jovanova (36) zbog svirepog ubistva starice Radinke Kostić (86) u selu Rečica kod Požarevca.

Beživotno telo nesrećne Radinke Kostić (86), u utorak ujutru 5. januara pronašla je komšika, koja je došla da vidi šta se dešava sa Radinkom, pošto je celo jutro nije videla u dvorištu i zatekla je mrtvu na podu u lokvi krvi, izbodena nožem po grudima i prerezanim vratom. Odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene.

Virđinel je na saslušanju priznao da je pijan u noći između 4. i 5. januara ubio baka Radinku, a pravdao se da nije hteo da ubije ženu za koju je nekada radio, već da mu se ona dopala pa je želeo da ima odnos sa njom.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker