DRŽAVO, STIDI SE: Ocu devojčice (14) koju je 5 godina silovao očuh još uvek niko ne odgovara na molbe da vidi svoju ćerku (VIDEO)

Saša Mratić je otac devojčice M.S. (14) iz sela Bukovac kod Despotovca koju je pet godina silovao očuh i koji je javno progovorio o zlostavljanju koje je Vladan Z. vršio nad njom od njene devete godine.

Saša Mratić

Otac M.S (14) Saša Mratić iz Aleksandrovca opština Žabari, je u emisiji crna hronika na rtv pinku izjavio da svoju ćerku nije viđao zbog svog zdravstvenog stanja i zbog pretnji koje su mu bile upućene.

Saša Mratić, i šira okolina Despotovca, sumnja da je majka devojčice, Miladinović Danijela, znala za silovanje koje je očuh pet godina vršio nad njenom ćerkom, ali i nad njenom majkom jer su njeni rođaci takođe za istu emisiju crna hronika na rtv pinku, pomenuli da je Vladan Z. silovao i devojčicinu babu.

Saša Mratić otac devojčice je podneo krivičnu prijavu protiv majke i babe devojčice za prikrivanje zločina koji je počinio Vladan Z.

Miladinović Danijela

Posle tri meseca, slanja pisma i mejlova Centru za socijalni rad u Despotovcu sa zahtevom da vidi svoju ćerku, Centar za socijalni rad Despotovac je odgovorio Centru za socijalni rad Žabari, da su dobili Sašin zahtev i da treba da se uzme izjava.

Saša Mratić je dao izjavu u svom Centru za socijalni rad Žabari koje je bilo prosleđeno Centru za socijalni rad u Despotovcu a nakon dobijene izjave Centar za socijalni rad najavio je dolazak službenice da vidi Sašinu kuću, i nakon izjave i mišljenja i službenice Centar za socijalni rad će odrediti vreme i mesto kada će Saša videti svoju ćerku posle 15 godina.

Međutim od najavljenog dolaska službenice iz Centra za socijalni rad prošlo je više od mesec dana još uvek niko nije došao niti se javio Saši.

Saša Mratić u izjavi za TPKNEWS kazao je: – Smatram da ovakav odgovor Centra za socijalni rad Despotovac preko Centra za socijalni rad Žabari, a ne direktno meni, je samo razvlačenje i komplikovanje situacije, ja nisam maloletan ni poremećen da mi Centar za socijalni rad Žabari bude posrednik, i da se ovo još više razvlači mesecima. Za početak hteo bih da vidim i upoznam svoju ćerku, nije bilo zahteva za starateljstvo i slično da bi se Centar za socijalni rad Žabari umešao. Takav stav sam poslao i mejlom direktoru Centra za socijalni rad Despotovac tražeći da Centar za socijalni rad ima kontakt lično sa mnom – kazao je za TPKNEWS Saša Mratić.

Pokušali smo i mi u više navrata da kontaktiramo centar za socijalni rad Despotovac, i Javno tužilaštvo u Jagodini. Međutim svaki put kada bismo objasnili zbog čega zovemo i šta bismo hteli da znamo, stavljali su nas na čekanje da bi se linija nakon kraćeg vremena prekinula.

U međuvremenu saznali smo da se u Centru za socijalni rad izmenili direktori, tako da je Sašin slučaj verovatno ponovo završio u nekoj fioci sa ciljem da se ovaj slučaj iz za sada još uvek nepoznatih razloga zataška, kako od strane Centra za socijalni rad Despotovac tako isto i od strane Javnog tužilaštva u Jagodini.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker