DIVLJAK ZA VOLANOM! Muškarac (60) vozio “mečku” 204 kilometra na sat u Stigu!

Policija u Požarevcu isključila je iz saobraćaja 60-godišnjeg vozača zbog nasilničke vožnje, kao i još četvoricu muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu.

Foto: Ilustracija/Shutterstock

Saobraćajna policija zaustavila je proteklog vikenda vozača „mercedesa“ koji je iz pravca naselja Bare prema Bratincu, vozio brzinom 204 kilometara na čas, za 124 kilometara više od dozvoljene.

Vozač je zbog prekršaja priveden sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom devet meseci.

Takođe, u Požarevcu je iz saobraćaja isključen i 25-godišnji vozač “seata” koji je vozilom upravljao sa 1,27 promila, kao i 44-godišnji vozač “bmv” u okolini Malog Crnića, koji je vozio sa 1,23 promila alkohola u organizmu.

Policija je u Petrovcu na Mlavi zaustavila 23-godišnjeg vozača “hjundaija”, koji je vozio sa 1,62 promila alkohola u organizmu, a u okolini Žabara 73-godišnjeg vozača “volva” sa 1,36 promila.

Svi vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja, dodaje se u saopštenju.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Ovakvom tipu ne bi trebalo dati ni mečku Božanu da vodi, koja je uzgred plemenita životinja u odnosu na neandertalca iz Stiga

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker