NAPREDNA IDEOLOGIJA: Održana propagandna konferencija gradištanskih naprednjaka (VIDEO)

Gradištanski naprednjaci, nakon velikog i više neizdrživog za njih, pritiska javnosi, odlučili su da građane opštine Veliko Gradište konferencijom za medije informišu o svome radu i o svim temama po njihovom mišljenju interesantne za javnost.

Foto: RTV Braničevo

Naravno, na samom početku da skrenemo pažnju na plasirane laži večitog poverenika SNS-a Vladimira Štrbca, jer u Velikom Gradištu i nakon tri godine otkako je kormilo SNS-a preuzeo Vladimir Štrbac još uvek nema mesnih odbora stranke, jer i nakon tri godine pod njegovoim vođstvom stranke još uvek nisu organizovani stranački izbori da bi se formirao opštinski odbor i odabrao predsednik stranke.

S druge strane, kada se sazove konferencija za štampu, poziv se uputi svim medijima, u ovom slučaju na lokalu, a ne samo podobnim medijima koji su plaćeni iz opštinskog budžeta. I naravno, svim prisutnim novinarima mora da bude omogućeno da postavljaju razna pitanja lokalnim stranačkim funkcionerima vezana za njihov rad.

Foto: RTV Braničevo

Bilo kako bilo, konferenciju za štampu, ili bolje rečeno gradištansku naprednjačku propagandu, održali su Dragan Milić predsednik opštine Velikog Gradišta, večiti poverenik SNS-a u Velikom Gardištu Vladimir Štrbac i zamenik predsednika opštine Slađan Marković.

Na konferenciji su bili prisutni svi direktori javnih preduzeća i ustanova u Velikom Gardištu, a koji su verovatno došli po zadatku, i sa oduševljenjem i pažnjom slušali govornike. Dok zamenik predsednika opštine Slađan Marković kao i do sada ćuti i poslušno sluša.

Foto: Screenshot youtube

Medijima se prvo obratio večiti poverenik gradištanskog SNS-a Vladimir Štrbac koji se pohvalio kako je SNS u opštini Veliko Gradište pod njegovim vođstvom za ove tri godine postao ozbiljna organizovana strank,a koja broji skoro 1400 članova i koja ima odbore za sport, kulturu…

Nakon govora večitog poverenika, prisutnima se obratio predsednik opštine Dragan Milić, naravno sa istom pričom kao i poslednjih skoro 30 godina, o silnim svojim dostignućima i čudesima koje je do sada izgradio i koja će tek da gradi.

(Tpknews.com)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close