ČUVAJTE SE, UZEĆE VAM NOVAC: Opasna prevarantkinja vreba muškarce iz okoline Petrovca na Mlavi i Žagubice! (FOTO)

Ona im je tražila pare na zajam, nakon toga im je nudila seksualne usluge umesto novca.

Valentina Mikšić/Foto: Facebook

Našu redakciju kontaktiralo je nekoliko muškaraca, od kojih je kako su nam ispričali dotična Valentina Mikšić sela Sige kod Žagubice uzela po 5 hiljada dinara na zajam jer joj se dete razbolelo i trebale su joj hitno pare da bi platila lekove, sa izgovorom da će u najkraće vreme da im vrati.

Međutim, kako je vreme prolazilo a Valentina se nije javljala, kontaktirali su je oni da vide kada misli da im vrati pare. Valentina im je tada servirala izgovore: Da nema pare jer ne radi i da živi od 5 hiljada dinara alimentacije koju prima mesečno za dete. Da joj je dečko pred smrt i da mora na lečenje jer ne može da ga gleda u stanju u kom je… Da bi na kraju posle svih izgovora koje je nalzaila, ponudila se da im pruži seksualne usluge u zamenu za novac koji je od njih uzela.

Kako su nam rekli meštani sela Sige, Valentina Mikšić je narkomanka i veoma problematična osoba. Iza sebe ima već jedan rasturen brak iz koga ima i jedno dete. Pre nekoliko dana joj se i sadašnji dečko sa kojim živi otrovao. Do skoro je radila po kafićima u Krepoljinu gde je nalazila svoje žrtve od kojih je uzimala novac.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker