REŠENO MISTERIOZNO UBISTVO: Srpkinju u Austriji golim rukama zadavio svekar i bacio je u reku! (VIDEO)

Austrijska policija konačno je rasvetlila slučaj nestale Srpkinje Dženifer Vasić (26), čije je telo posle dva meseca pronađeno u reci In.

Dženifer Vasić

Nagori R. (43) iz Austrije optužen je za ubistvo Srpkinje Dženifer Vasić (26), čije je telo posle dva meseca potrage pronađeno u februaru reci In. Nakon duge istrage isključeno je da je u pitanju samoubistvo i nesrećni slučaj, već je zaključeno da je nesrećna žena ubijena. Osumnjičeni Nagori R. je inače Dženiferin svekar!

Kako smo ranije pisali Dženifer je misteriozno nestala 2. februara na putu od posla do kuće. Posle opsežne istrage njeno telo isplivalo je kod hidroelektrane u Kirhbihlu. Policija je saopštila da je nesrećna žena nastradala pod sumnjivim okolnostima i da je žrtva nasilnog zločina.

Već tada je glavoosumnjičeni bio njen svekar jer je viđen kako je Dženifer svojim taksi kombijem pokupio 2. februara posle posla i odvezao ka Briksenu u Taleu. Međutim on je tvrdio da je Dženi na njen zahtev vozio ka Briksenu i da je ona u jednom trenutku histerično iskočila iz auta. On je tada uhapšen, ali vrlo brzo i pušten.

Mesto gde je pronađeno Dženiferino telo / Foto: Youtube

Obdukcijom su lekari u Gracu utvrdili da je nesrećna žena bila živa kada je bačena u reku. Na žalost tačan uzrok smrti nije moga da se utvrdi zbog stanja tela koje je u vodi bilo gotovo 60 dana.

Ponovo je uhapšen svekar pod sumnjom da je udavio snaju.

Ubrzo je utvrđeno da je Nagori R. kupio dva mobilna telefona i poslao poruku u ime Dženifer V.

“Opet sam se zaljubila, nemoj da me tražiš”, navodno je pisalo u poruci koja je poslata sa nepoznatog broja u ime Dženifer.

Upravo zbog ove sumnjive poruke svekar i njegov sin postali su glavni osumnjičeni za zločin.

Motiv: Bračni problemi

Sumnja se da su bračni problemi motiv stravičnog ubistva Dženifer V.

Kako pišu austrijski mediji, istraga je otkrila da je Dženifer planirala da napusti muža M.M. jer je imao ljubavnicu, i sa sobom povede njihovo dvoje dece.

Majka ubijene žene: Znala sam da su je ubili

– Pre nego što se udala bila je vesela devojka odrasla sa četvoro braće u Minhenu – kaže očajna majka.

Kako kaže oni su rođeni u Srbiji i vlasnici su firme koja se bavi čišćenjem. Dženifer je bila prodavačica.

– Imala je lep život. Često je izlazila sa prijateljima. Kada je napunila 21. predstavila nam je Mihu V. i opisala ga kao čoveka svojih snova – ispričala je njena majka za austrijske medije.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker