NOVČANA POMOĆ: Počela prijava građana za 60 evra!

Prijava građana za novčanu pomoć u iznosu od 60 evra počela je u ponoć. Prvih 30 evra biće isplaćeno u maju, a drugih 30 evra u novembru. Prijavljivanje građana trajaće do 15. maja.

Foto: Ilustracija/Screenshot

Prijavljivanje građana počelo je u ponoć na portalu Uprave za trezor idp.trezor.gov.rs, dok će prijavljivanje putem kol-centara početi 5. maja.

Isplata prvih 30 evra za sve punoletne građane koji se prijave biće u maju, dok će drugih 30 evra biti isplaćeno u novembru.

Na pomoć od 60 evra mogu da računaju svi punoletni državljani Srbije sa prebivalištem u Srbiji, koji poseduju važeću ličnu kartu i prijave se za isplatu.

Nezaposleni u junu dobijaju dodatnih 60 evra pomoći, a penzioneri u septembru 50 evra.

Korisnici penzija, primaoci novčane socijalne pomoći i lica u zavodu za izvršenje krivičnih sankcija ne treba da se prijavljuju, već će im novac biti automatski uplaćen.

Kao i prošle godine, građani prilikom prijave treba da ostave svoje podatke i odaberu banku u kojoj imaju račun na koji će im novac biti isplaćen ili će, u slučaju da nemaju otvoren račun ni u jednoj banci, on namenski biti otvoren za isplatu pomoći.

(Tpknews.com/RTS)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Populizam, kupovina bede za glasove naprednoj bagri, nevidjeno jadno i bedno održavanje na vlasti sa parama od skupih kredita, jadne li države sa bahatim bolesnicima na vlasti.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker