HOROR KOD PETROVCA NA MLAVI: Pripadnik Žandarmerije krvnički pretukao suprugu zbog ljubomore!

Pripadnik Žandarmerije D. S. (40) iz Bistrice kod Petrovca na Mlavi uhapšen je zbog sumnje da je pretukao suprugu i naneo joj teške telesne povrede opasne po život.

Foto: Ilustracija/Profimedia

D. S. (40) je određen pritvor od 48 sati nakon čega je bio priveden kod tužioca.

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva sud je odredio pritvor od 30 dana D. S. (40), zbog sumnje da je tukao svoju suprugu, i on je jutros sproveden u Zabelu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja osumnjičenog, predložilo sudu da mu odredi pritvor zbog postojanja posebnih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će ponoviti krivično delo, a on se sumnjiči da je počinio nasilje u porodici za šta mu je zaprećena kazna od 3 meseca do 3 godine zatvora.

D. S. (40) je, kako TPKNEWS saznaje, svoju suprugu, zbog ljubomore, nogama i rukama udarao i šutirao u glavu i telo.

Inače kako saznajemo, ovo nije prvi put da D. S. (40) tuče svoju suprugu. Po pričama meštana Bistrice, D. S. (40) je u celoj kući postavio video nadzor kako bi mogao da kontroliše svoju suprugu dok on nije kući.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Ovom čoveku naći psihijatra i dati mu otkaz jer mu u policiji nije mesto. Kako će sutra reagovati kad neka žena traži zaštitu od muža a on sam tuče svoju ženu?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker