BRANIO SE DA JE BIO PIJAN: Ocu Neđeljka Đurovića određen pritvor da ne bi zbrisao u Crnu Goru!

Bojica Đurović, otac Neđeljka Đurovića iz Požarevca, koji pred Višim sudom u Beogradu odgovara za optužbe da je usmrtio studenta iz Čačka Miloša Mileusnića, priveden je juče u Prvo osnovno tužilaštvo zbog sumnje da je počinio krivična dela lažno prijavljivanje i ugrožavanje sigurnosti.

Bojica i Neđeljko Đurović/Foto: Screenshot Facebook

Osumnjičen je da je lažno prijavio da je policajac koji mu je svojevremeno uhapsio sina ranjen u stanu.

Bojica je, kako saznajemo, na saslušanju u tužilaštvu negirao da je telefonom pozivao razne službe, tačnije, naveo je da se ne seća da je tako nešto uradio, jer je bio u pripitom stanju.

Dalje je u svojoj odbrani naveo da je revoltiran postupanjem policije u postupku koji se vodi protiv njegovog sina.

Tužilaštvo je Prvom sudu predložilo da mu se odredi pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva, s obzirom da je reč državljaninu Crne Gore, nakon čega mu je i određen pritvor.

Podsetimo se, Bojica Đurović je u žižu javnosti dospeo krajem 2010. godine, kada se potukao ispred tržnog centra u Požarevcu. On je tada nasrnuo na inspektora rada Gorana Sretenovića, nanevši mu pritom povrede glave. Tuča je izbila kada je Neđeljkov otac, Bojica, došao ispred službenih prostorija SDPS, gde je boravio inspektor rada koji je prethodno kontrolisao rad studentske zadruge čiji je Bojica vlasnik.

Međutim, nasilnička karijera ovog čoveka počela je nešto ranijei. Prema nepotvrđenim informacijama, Bojica je prethodno napadao više ljudi, mahom iz svog grada, i to iz različitih razloga.

Bojica je ranije došao u sukob sa još jednim inspektorom rada, Pantelijom Miladinovićem, kog je takođe prebio. Zbog toga je osuđen na šest meseci, uslovno na godinu dana i novčanu kaznu. Na meti Neđeljkovog oca našao se i Slobodan Čudimirović, ugledni požarevački hirurg, koji je od Bojice dobio batine, zbog čega je, takođe, bio osuđen.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker