GLIŠIĆ NAJAVIO: Pomoć za devastirana domaćinstva u Golupcu, tek posle EXPO-a u Beogradu 2027.?!

Ministar Glišić je sa državnim sekretarom u Ministarstvu za javna ulaganja Bobanom Birmančevićem obišao Golubac, i tom prilikom razgovarao sa predstavnicima opštine o nastaloj šteti i mogućnostima sanacije.

Foto: Promo

Ministar za javna ulaganja Darko Glišić najavio je pomoć za vrtić i osnovnu školu, dok za više od 1.000 domaćinstava koja su oštećena usled nevremena u opštini Golubac, država će pomoći ali tek nakon EXPO-a u Beogradu 2027. i to ako bude bilo para u budžetu.

Ministar Glišić, nakon sastanka sa predstavnicima opštine, obišao je oštećen vrtić i osnovnu školu u Golubcu i istakao da će država učiniti sve kako bi se što pre sanirale posledice koje je nevreme ostavilo na objekte javne namene.

– Dogovorena je hitna pomoć za vrtić i osnovnu školu, koji su pretrpeli velika oštećenja usled jakog nevremena, dok za 1.100 domaćinstava koja su pretrpela štetu, utvrđena je dinamika realizacije pomoći – , rekao je ministar Glišić.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. E pa narode Opštine Golubac glasali ste za SNS i upravo ste kao pomoć od nepogoda a i kao znak zahvalnosti od istih dobili k…. Glasajte i podržavate lopove i dalje.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker