RASPISANI IZBORI: Kostolčani 26. aprila glasaju za odbornike

Bojan Ilić, predsednik Gskupštine grada Požarevca, 10. marta saopštio je da je, shodno svojim ovlašćenjima, raspisao izbore za odbornike Skupštine Gradske opštine Kostolac za nedelju, 26. aprila 2020. godine.

Skupština GO Kostolac

Ova odluka stupiće na snagu objavljivanjem u Službenom glasniku Grada Požarevca kada će i zvanično početi rokovi za sprovođenje izbornih radnji.

„Ovi izbori jesu prilika da sumirate planove i programe svih učesnika u ovoj svojevrsnoj trci koja počinje danas a završava se izbornim danom, praznikom demokratije. Koristim priliku da podsetim građane koji će na ovim izborima po prvi put glasati, ali i one koji su već koristili to svoje zakonsko pravo, na važnost učestvovanja u biranju narodnih predstavnika“, kazao je Ilić.

On je pozvao predstavnike političkih partija koji nameravaju da zatraže poverenje građana Kostolca, da poštuju sve propise i pravila zapisana u pravilnicima i zakonima o vršenju izbornih radnji, ali i one koji nisu u njima zapisani, a tiču se opšteprihvaćenih normi vaspitanja, morala i lepog ponašanja.

„Podsećam vas da ćete i nakon izbora svoje političke neistomišljenike i njihove glasače sretati na ulicama Kostolca i da će oni i nakon izbora ostati vaši prijatelji, komšije i rodbina“, rekao je Ilić. On je dodao da je nedelja, 26. april 2020. godine, zapravo izuzetna prilika da svi zajedno pokažemo da je napredak koji je postignut poslednjih godina na razvoju našeg društva i države, vrednost koju ćemo i nadalje čuvati i braniti.

Skupština GO Kostolac raspuštena je na sednici Skupštine grada Požarevca 9. marta, jer je prošlo mesec dana od kada je predsednik GO Kostolac, Serdžo Krstanoski, podneo ostavku.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker