UIGRANA EKIPA CRNOGORSKE MAFIJE: Kampanja kučevačkih naprednjaka „Krađa i pljačka ne sme da stane“ je počela

Kampanja Srpske napredne stranke pod sloganom „Kučevo ne sme da stane“ je počela. Većina u Kučevu smatra da bi Srpskoj naprednoj stranci više pristajao slogan „Kučevo da nestane“ ili još bolje „Krađa i pljačka opštinske imovine ne sme da stane“.

Foto: I.M.S.

Naprednjaci su u konstantnoj kampanji tokom cele godine, gotovo da nema dana da putem javnih glasila ne veličaju svog vođu čopora ili da autobusima odlaze na „spontane“ mitinge širom Srbije gde vođa otvara završene i nezavršene projekte a dobro upućeni kažu da će uskoro početi da otvara i konzerve sardina po kućama.

Po mišljenju i sporovođenju svojih odluka u praksi, privremeni opštinski organ u Kučevu koji predvode Rajčić i Mikić smatraju da se posao u javnom sektoru, za koji se dobija plata iz budžeta koji pune svi građani, mora da se zasluži ili opravda aktivnim učešćem u predizbornoj kampanji i u radno vreme i da su svi zaposleni u javnom sektoru, zapravo, plaćeni iz budžeta da bi radili kampanju samo za njihovu stranku.

Zloupotreba javnih resursa u režiji vladajuće stranke nije novina, našu pažnju je privukao bilbord ispred JKP “Kučevo” na kome su naprednjaci istakli svoj slogan „Kučevo ne sme da stane“. Umesto da bilbord svih građana opštine Kučevo recimo služi za obaveštavanje građana koliko koštaju tek asfaltirani putevi i most u Neresnici u režiji političko-naprednjačkih tajkuna: Stevanović – Jokić – Radunović – Perišić, bilbord služi u reklamne svrhe, a vladajuća stranka za njega verovatno nije platila ni zakup?

Građane ove opštine skoro da i ne interesuje koliko je njihovog novca potrošeno za obnavlajnje dela putne infrastrukture jer neki pokazatelji kazuju da je uigrana ekipa crnogorske mafije duplirala cene asfaltiranja. Možemo samo pretpostaviti sa kim su podelili lako sticani plen. Vlast obnovljeni asfalt prikazuje kao vrhunsko dostignuće njihove vladavine, a sve to prati naivna zahvalnost građana koji su uvereni da su baš vlast i predsednik svih Srba sve to platili svojim ličnim novcem.

Tek izgrađeni most u Neresnici sledeće nedelje čeka otvaranje, ne bi nas iznenadilo da onako za slikanje predsednik Vučić po šesti put otvori i fabriku mineralne vode iako je ona u funkciji.

Srpska napredna stranka već jedanaest godina prodaje maglu koju građani opštine Kučevo neprestano kupuju za veliki novac, samouvereni da su na pravom putu. Pitanje je da li će asfalt napuniti trpezu i vratiti mlade iz evropskih država među kojima su mnogi već postali punopravni državljani tih država? Ili, da li se asfalt može jesti?

Kako je krenulo, pod naprednjačkom vladavinom asfalt će ostati pust, važno je da naprednjački političari napune svoje džepove što je i jedini cilj. Šta će biti sa ovom opštinom političare aktuelne vlasti ionako ne zanima jer su svi već dobro situirani, neki su postali i multimilioneri.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

9 Komentari

  1. Istininito, bolno,…zalosno, citiram I. Andrića, ,,dođu tako neka loša vremena kad pamet zaćuti, budale progovore a fukara se obogati..,, teško je dodati štagod, nema nam spasa.

  2. Narode Kučeva i Golupca, kucnuo je zadnji čas da se probudite, skupite hrabrost i zbacite lopove i kriminalce sa vlasti. Ako i sada pobede e onda nismo za bolje tj pucali smo sami sebi u glavu. Ne podležite ucenama jer ako izgube ne mogu vas oterati sa posla, jedino će oni biti doterani na višegodišnje robije. Sloboda ili ropstvo odluka je na vama.

    1. u Kučevu je to gotovo pa nemoguće, jer SPS je navodna opozicija na predstojećim izborima, drugih kandidata ni u najavi – pa se vec sa sigurnoscu moze reci da nikakvih promena nece ni biti

      naravno, SPS posle izbora, bez obzira na rezultate, ulazi u vlast sa sadasnjim pajtosoma i nastavlja se po starom, ako se iko uspe i probiti…ucenama ili podmicivanjima zavrsice se posao, kao i do sada

      i tako, narod ko narod, prost, slobodno se moze reci vecinom neobrazovan i politicki neosvescen – dobice na posletku vlast kakvu i zasluzuje

      voleo bih da sam sve pogresno napisao… pa eto, da citamo ovaj isti komentar na Svetog Nikolu…jer ko zna sta ce da nam donese (ako smo bili dobri, ili ako nismo…)

  3. Mogli su gradjani Kučeva da su hteli da se organizuju i odaberu svog kandidata. Nemoguće da u Kučevu nema ni jedan pošten čovek ili žena za koga bi se moglo glasati. Oduvek je seljaka krasila mudrost bio on pismen ili ne, ali je u ovom slučaju po sredi totalna nezainteresovanosti i najobičniji kukavičluk.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker