NEVEROVATAN JAVAŠLUK: Most u Petrovcu još nije ni svečano pušten za saobraćaj, a već popucao beton

Rekonstrukcija mosta “Gospodar veliki” preko reke Mlave u Petrovcu na Mlavi, obeležile su brojne afere, malverzacije, krađe…

Foto: Privatna arhiva

Neverovatan javašluk na tako važnom i velikom projektu rekonstrukcije mosta na saobraćajnoj žili kucavici za Petrovac na Mlavi.

Pored svih ovih faulova, čini se da je konstantno unazad produžavanje roka za puštanje saobraćaja preko ovog mosta zapravo najmanji greh nadležnih lešinara.

8. oktobra, na Dan oslobođenja Petrovca na Mlavi u Drugom svetskom ratu, opština Petrovac na Mlavi zakazala je dugo isčekivano otvaranje rekonstruisanog mosta „Gospodar Veliki“. Kako smo nezvanično saznali, most „Gospodar Veliki“ svečanim defileom zajedno sa petrovačkom opštinskom delegacijom, trebala bi da otvori potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Međutim, s obzirom da se na pojedinim delovima rekonstruisane noseće konstrukcije već pojavile naprsline na novom izlivenom betonu, ostaje pitanje: Da li je most “Gospodar veliki” u Petrovcu bio sigurniji za saobraćaj pre, ili nakon rekonstrukcije?

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker