GUŽVE U POŠTAMA ŠIROM SRBIJE: Za samo par sati, podeljeno svih 100.000 turističkih vaučera

Širom Srbije danas su počele prijave za turističke vaučere u vrednosti od po 10.000 dinara, a odmah su i završene, pošto je svih 100.000 vaučera podeljeno u roku od samo par sati.

Foto: Tanjug

Već do devet časova jutros, bilo je podneto oko 60.000 prijava, a kako je potvrdila Pošta Srbije, već sat vremena kasnije nestalo je i svih 100.000 vaučera.

Sajt „Pošte Srbije“ od jutros radi otežano, a neki nisu ni bili u mogućnosti da mu pristupe, jer je interesovanje građana za vaučere ogromno.

Ni hladno vreme nije obeshrabrilo ljude koji žele da se prijave za ove turističke vaučere i obezbede sebi odmor u nekoj banji, na planini ili u nekom gradu u Srbiji.

U sistemu dodele vaučera učestvovalo je oko 4.400 ugostitelja širom Srbije, a najveće interesovanje bilo je za banjske centre, pre svega za Sokobanju i Vrnjačku banju, a potom za Zlatibor kao planinski centar.

Pravo na korišćenje vaučera imaju zaposlena lica sa primanjima ispod 80.000 dinara, nezaposlena lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, penzioneri, lica koja su starija od 65 godina, a nisu ostvarila pravo na penziju, studenti, vlasnici poljoprivrednih gazdinstava i korisnici dodataka za negu drugog lica.

Subvencionisano korišćenje usluga smeštaja u ugostiteljskim objektima ne može se ostvariti u mestu prebivališta, niti u mestu studiranja.

Pošta Srbije će vaučere dostaviti na adresu kao vrednosno pismo.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker