LOTO SEDMICA DRUGI PUT U KUČEVU: Svi se pitaju ko je srećni Loto milioner? (FOTO)

Glavna tema građana je Loto zgoditak izvučen u utorak uveče, koji iznosi čak 2.250.000 evra.

Foto: M.V.

Građani Kučeva ponovo su u žiži javnosti, jer je, posle 6 godina, ponovo kod njih uplaćena Loto sedmica, ovog puta „teška“ čak 2.250.000 evra. Od kako je izvučena dobitna kombinacija 1, 8, 14, 21, 27, 32 i 37, nagađa se kome će od njihovih sugrađana pripasti velika suma. Na jednom od tri uplatna mesta, u fotografskoj radnji „Lika“, kažu da ne znaju ko bi mogao biti dobitnik, jer njegova kombinacija nije registrovana pri uplati.

„Na tiketu se vidi samo bar kod tiketa, ali ne i upisana kombinacija. Mnogi ovde uplaćuju i obećavaju čast ako dobiju veće pare, čak i put na Havaje se spominje, ali se još niko nije javio“, kazala je Bojana Savić. Na drugom uplatnom mestu, u menjačnici „Burgos“, prodavačice Anđelka i Nevena rekle su da ni one ne znaju da li je glavni dobitak kod njih uplaćen i da bi volelele da se to desilo kod njih, jer bi to bila izuzetna reklama za firmu gde rade, a možda bi ih sretni dobitnik bogato nagradio, recimo putem na Havaje.

Treće uplatno mesto je u UTR „Šilja“, gde pretpostavljaju da je dobitni tiket baš kod njih uplaćen. „Bio je jedan čovek i uplatio 25. februara 7 kombinacija za 560 dinara, pa pretpostavljamo da je to on“, mada u lokalu ima puno ljudi koji dolaze sa strane i ovde igraju loto i druge igre na sreću, pošto je preko puta lokala autobuska stanica. Možda je baš jedan „stranac“ ovde uplatio dobitni tiket – , rekao je Ivan Stanković „Šilja“. On je dodao da svakom ko uplati poželi sreću i da zaista tako i misli. Građani koje smo sreli u Kučevu ne znaju ko bi mogao biti srećan dobitnik.

„Mene je sinoć ćerka nazvala da pita ko je dobio sedmicu na Lotou. Rekao sam joj da ne znam, niti sam ja igrao. Niti sam do sada uplaćivao, niti ću ubuduće“, rekao je Dragan Đorđević. I Rušid Jakupović, rodom iz Obrovca, koga smo sreli na autobuskoj stanici, ne zna ko je dobitnik, ali pretpostavlja ko je to bio u februaru 2014. kad je u Kučevu uplaćena sedmica vredna 2,3 miliona evra.

„Tad se sumnjalo na jednog penzionera, jer je naglo počeo da kupuje materijal za renoviranje kuće. Međutim, da li je to istina, niko pouzdano ne zna“, rekao je Jakupović. On je ranije uplaćivao Loto, ali je prestao kad u čak 14 kola nijednom nije izvučena trojka iz njegove kombinacije koju je redovno uplaćivao.

Dve penzionerke koje su ćaskale na ulici o akteulnim dešavanjima kažu da nisu čuli da je njihov sugrađanin postao milioner, mada je jedna od njih naglasila da bi joj takav dobitak dobro došao, pošto prima mizernu penziju od 8.000 dinara po isplati. Većina Kučevljana su zadovoljni činom da je u njihovom gradu prodata milionska dobitna kombinacija na lotou, iako su svesni da se identitet srećnog dobitnika nikada neće otkriti, iz razloga, kako kažu, da će Kučevu ostati 20% od ukupnog iznosa dobitka od 2.250.000 evra, što čini sumu od oko 450.000 evra, koji je, maltene, kao godišnji budžet Kučeva.

Kao što se nije saznao identitet srećnog dobitnika pre šest godina, verovatno se neće saznati ni za ovog od pre par dana. Ipak, to neće sprečiti Kučevljane da i dalje igraju Loto i nadaju se višemilionskom zgoditku

SLAVLJE

Kako smo saznali od nekih građana, u romskoj mali u Kučevu u utorak uveče čula se pucnjava praćena muzikom i cikom. Da li je time neko oglasio da je srećni dobitnik, ili je povod za slavlje bio neki drugi razlog, za sada se samo nagađa.

M. Veljković

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker