GNUSNI DETALJI ZLOČINA U BERANJU: Pijan tukao trudnicu, ubio joj bebu i otišao kod prijatelja da proslavi Đurđevdan

Nenad Bondarenko zvani Munđa (42) uhapšen je u nedelju uveče jer je dan ranije zverski pretukao trudnu vanbračnu suprugu Tatjanu Milovanović (38) i ubio joj bebu u stomaku.

Nenad Munđa Bondarenko / Foto: Facebok

Kako smo saznali. ovo užasno porodično nasilje se dogodilo u subotu uveče u porodičnoj kući u kojoj su Nenad i Tatjana živeli poslednje četiri godine. Nenad je nakon toga prebijenu Tatjanu smestio u bolnicu u Požarevcu i već sutradan se vratio u selo odakle je i otišao kod prijatelja na slavu Đurđevdan, gde ga je policija i uhapsila.

– Tatjana je u subotu primljena u požarevačku bolnicu sa teškim povredama stomaka. Pošto je bila u devetom mesecu trudnoće, odmah je urađena operacija, ali, nažalost, dete je već bilo mrtvo – kaže izvor iz istrage za “TPKNEWS”.

Prema njegovim rečima, ženi je bukvalno pukla materica i lekari su morali da je odstrane kako bi Tatjanii spasili život.

– Tatjana je lekarima rekla da ju je muž u subotu pijan pretukao. Kada je pala na pod, on ju je više puta šutnuo u stomak. Slučaj je prijavljen policiji i u nedelju je izdat nalog za Nenadovo hapšenje. Patrola je najpre otišla u Nenadovu i Tatjijaninu kuću u selu Beranje, ali nasilnik nije bio tamo, već je pronađen kod prijatelja na slavi – gde je i uhapšen – priča sagovornik iz istrage.

Kako pričaju meštani Beranja, Munđa je u nedelju ceo dan išao po selu i svima pričao da mu je ćerka umrla prilikom rođenja i da treba da skupi novac da je sahrani.

– Molio je ljude i da mu plate pivo, jer je navodno bio tužan što mu je dete umrlo prilikom rođenja. On je uvek bio čudan i sklon alkoholu. Čim se dokopa nekog dinara, odmah sve propije. I pomoć koju je dobijao od socijalnog odmah bi spiskao na pivo. A Tatjana je malo mentalno zaostala i slabo se družila sa ljudima iz sela – priča meštanin Beranja.

– On je nju stalno zaključavao u kuću kad ode negde. Tatjana nije bila psihički najbolje, pa se pričalo da po selu ide s mnogo muškaraca. Kad sam jednom došao da je pozovem, bio je otvoren prozor i ona mi je dobacila: “Skot me opet zaključao” – rekao nam je njihov komšija.

Kuća Nenada i Tatjene u Beranju / Foto: Dragana Udovičić

Meštani Beranja su nam takođe rekli, da su njih dvoje su živeli sami, u teškoj bedi jer su njemu umrli i roditelji i baba i deda. I da Nenad nigde nije radio, samo bi povremeno nadničio.

Toplica Jović, u čijoj je kući Nenad uhapšen, kaže da je Munđa u nedelju po podne došao tužan kod njega i žalio se kako ćerki treba da sprema sahranu.

– Rekao je da je Tatjana izgubila bebu i odmah tražio pivo. Malo kasnije došli su policajci kod mene u dvorište i uhapsili ga. Pitao sam policajca zašto ga hapsi, a on mi je odgovorio: “Pitaj Munđu šta je uradio”. Stavili su mu lisice i ubacili u maricu – kaže Jović.

Nenadu je određeno zadržavanje do 48 časova, i danas će biti predat Osnovnom javnom tužilaštvu na saslušanje, kada će protiv njega biti zatraženo određenje jednomesečnog pritvora. Osim saslušanja osumnjičenog, u istrazi će se obaviti i medicinsko veštačenje, kako bi se ustanovile povrede njegove supruge, kao i tačan uzrok smrti deteta.

Tatjana M. i dalje se nalazi na lečenju u Opštoj bolnici, jer su joj konstatovane teške povrede stomaka, uz naprsnuće materice.

Prema nezvaničnim podacima, protiv Nenada do sada nije bilo prijava zbog nasilja.

SIROMAŠTVO

Nenadova kuća je skroz propala, ali su mu neki rođaci pomagali da je popravi, iz sažaljenja. Dali su mu i nameštaj. Ženu je doveo negde iz okoline Malog Crnića i do sada nisu imali dece – kazali su nam meštani Beranja.

M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker