AKCIJA ZA NATAŠU SAVIĆ: Za lečenje neophodno 15.000 evra

Građani Požarevca otpočeli su akciju za pomoć u lečenju Nataše Savić, nekadašnje direktorke privrednog društva RIO iz Kostolca, koja je obolela od karcinoma na kostima i koštanoj srži.

Nataša Savić

Za lečenje u Turskoj, u bolnici „Sante plus“ u Istanbulu, potrebno je 15.000 evra, koje ona i njena porodica nisu u stanju sami da obezbede, pa se zbog toga obratila građanima za pomoć.

Nataši je pre dve godine dijagnostikovan invazivni karcinom dojke, ali je, nakon lečenja na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, hemioterapije, operacije i zračenja, uspela da se izleči. Međutim, od aprila prošle godine, nakon nove kontrole i pojave nekontrolisanih bolova, snimanja su pokazala da je bolest uznapredovala.

– Protekle dve i po godine sve sam sama finansirala i ostala bez sredstava za dalju borbu sa ovom opakom bolešću. Posle svih terapija stanje je u progresiji. Još dva pršljena su zahvaćena i moram da primam Zometu, terapije koje se kupuju. U Srbiji se daju samo u privatnim bolnicama – navodi Nataša.

Svi koji žele da se pridruže ovoj akciji, koju medijski podržava i Fond humanosti Kompanije „Novosti“, novac mogu da uplate na Natašin tekući račun:

170001053843200053 Unikredit banka.

Za uplate iz inostranstva – IBAN RS 35170001053843200150 SWIFT: BACXRSBG Unicredit bank JSC Serbia, address: Kaplara Momcila Gavrica 10/45 Vozdovac 11000 Beograd.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker