VRH SPS OBEĆAVA POMOĆ: Stiže pomoć za našeg druga iz Žabara!

Vrh SPS obećava pomoć socijalisti i bivšem čelniku opštine Žabari Miodragu Filipoviću nakon što je u medijima pisano da on živi na ivici bede i da je prinuđen da rasprodaje imovinu!

Predsednik SPS Ivica Dačić kaže da ranije nije bio upoznat s Filipovićevim problemima. – Nisam znao za tu situaciju. SPS će mu, naravno, pomoći – obećava Dačić.

Pomoć obećava i potpredsednik socijalista Novica Tončev, koji kaže da ta stranka ne sme da dozvoli da joj članovi budu socijalni slučajevi.

– Stalno apelujem na moje partijske drugove da nijedan član stranke širom Srbije ne sme da bude zaboravljen iako ne živi u beogradskom krugu dvojke. Sramota je da nam ugledni članovi i funkcioneri budu socijalni slučajevi. To socijalisti ne smeju da dopuste. Finansijsko stanje u SPS je loše, ali sam lično spreman da pomognem drugu Filipoviću – kaže Tončev.

Potpredsednik SPS Branko Ružić kaže da je Filipović “divan čovek, čestit, pošten i pravi socijalista po vrednosnom sistemu koji baštini”.

– Znam da je skroman i tih i zato me ne čudi da, iako se našao u nekom problemu, nije želeo bilo koga time da opterećuje. On je ponosan čovek, a to vaše pitanje me je zaista zateklo i nateralo da se zamislim da li je moguće da o tome mi u rukovodstvu stranke nismo dobili bilo kakvu informaciju. Svakako ćemo preduzeti određene mere – navodi Ružić.

Stupili smo u kontakt i sa Filipovićem koji nam je ukratko rekao: – Radim ono što i svaki normalan čovek, nisam najboljeg zdravstvenog stanja, imam dugove, ali još uvek nemam penziju i moram da se borim kako umem -, kaže Filipović.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker