VRH SPS OBEĆAVA POMOĆ: Stiže pomoć za našeg druga iz Žabara!

Vrh SPS obećava pomoć socijalisti i bivšem čelniku opštine Žabari Miodragu Filipoviću nakon što je u medijima pisano da on živi na ivici bede i da je prinuđen da rasprodaje imovinu!

Predsednik SPS Ivica Dačić kaže da ranije nije bio upoznat s Filipovićevim problemima. – Nisam znao za tu situaciju. SPS će mu, naravno, pomoći – obećava Dačić.

Pomoć obećava i potpredsednik socijalista Novica Tončev, koji kaže da ta stranka ne sme da dozvoli da joj članovi budu socijalni slučajevi.

– Stalno apelujem na moje partijske drugove da nijedan član stranke širom Srbije ne sme da bude zaboravljen iako ne živi u beogradskom krugu dvojke. Sramota je da nam ugledni članovi i funkcioneri budu socijalni slučajevi. To socijalisti ne smeju da dopuste. Finansijsko stanje u SPS je loše, ali sam lično spreman da pomognem drugu Filipoviću – kaže Tončev.

Potpredsednik SPS Branko Ružić kaže da je Filipović „divan čovek, čestit, pošten i pravi socijalista po vrednosnom sistemu koji baštini“.

– Znam da je skroman i tih i zato me ne čudi da, iako se našao u nekom problemu, nije želeo bilo koga time da opterećuje. On je ponosan čovek, a to vaše pitanje me je zaista zateklo i nateralo da se zamislim da li je moguće da o tome mi u rukovodstvu stranke nismo dobili bilo kakvu informaciju. Svakako ćemo preduzeti određene mere – navodi Ružić.

Stupili smo u kontakt i sa Filipovićem koji nam je ukratko rekao: – Radim ono što i svaki normalan čovek, nisam najboljeg zdravstvenog stanja, imam dugove, ali još uvek nemam penziju i moram da se borim kako umem -, kaže Filipović.
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close