ŠTA ČEKA SRBIJU U 2019: Vučić postaje doživotni predsednik, Ceca ministar kulture, prvo lezbejsko venčanje u direktnom prenosu na RTS?

Dolaskom nove 2019. godine, i dalje ostaje zaključak da se u suštini ništa neće promeniti u Srbiji, osim što će se trendovi koji se već dugo odvijaju nastaviti razvijati…

Tim, sastavljen od insajdera i stručnjaka sa Univerziteta u Beogradu, intenzivno se bavila jednim pitanjem: “Šta će se promeniti u Srbiji u 2019. godini?”

1. VIŠE RADNIH MESTA KROZ KOCKANJE

U 2019. godini, biće otvoreno 10.000 novih kladionica, od kojih 2.000 u područjima koja su naseljena Srbima na Kosovu kako bi se ojačala ekonomija. 2.500 kladionica pripadaće Novomatic Grupi i svečano će ih otvoriti bivši šef Zelenih Eva Glavischnig. Njen uvodni govor će se baviti “Odgovornim kockanjem u društveno ugroženim društvima”.

2. PRVO LEZBEJSKO VENČANJE U SRBIJI

Premijerka Srbije, Ana Brnabić i njena dugogodišnja devojka Milica Đurđić, venčaće se nakon izmene u zakonu. Nakon što će srpski patrijarh Irinej da odbije njihov zahtev da se venčaju u crkvi, gde će izričito da stavi do znanja ostaloj LGBT populaciji: “Samo heteroseksualno jedinstvo može da čuva Srbe”, dvoje golubčića venčaće se kao simbol otpora u homoseksualnoj zajednici u severnoj Vojvodini. Njihova svadba će biti emitovana uživo na srpskom javnom servisu RTS i nadmašiće čak i gledanost venčanja Arkana i Cece. A, postoji mogućnost da i CNN takođe prenosi ovaj događaj.

3. OD ESTRADE DO MINISTARSTVA

Prema insajderskim informacijama, srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović preuzima funkciju ministra kulture. Zatim će turbo folk muzika biti eksperimentalno uvedena u nekim školama na jugu Srbije, da bi do kraja 2025. godine, postao obavezan predmet u svim školama u Srbiji.

4. VUČIĆ KAO TITO

I nakon Vučića Vučić. I ne samo to – Vučić je “sve i svuda”. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, nastaviće uveliko da raditi na ostvarivanju svog velikog plana da bude proglašen “doživotnim predsednikom”. Kampanja, koju podržavaju američki stručnjaci za odnose s javnošću, trebala bi da počne u martu.

5. IDM UMESTO IDJ

Dragana Mirković kupiće poznatu platformu IDJ Videos zajedno sa suprugom Toni Bijelićem. Od tada će se zvati IDJ IDM, gde “DM” znači Dragana Mirković. Poseban program “Toni TV”, program koji je nazvan po svom suprugu, snimaće se u njihovom zajedničkom dvorcu u Ebenfurthu.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker