VULINOVA “METLA” ČISTI SVE: Smenjen načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić

Vulinova “metla” ne prestaje da čisti kadrove bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića, a na njihova mesta postavljaju se novi-stari ljudi, iskusni policajci i “lovci” na neke od najvećih kriminalnih glava tokom perioda “bivše vlasti”.

Srđan Lazić/Foto: Screenshot YouTube/SatTelevizija

Pre nekoliko dana smenjena je načelnica Policijske uprave Zaječar, Sanja Dimitrijević, i raspoređena je, kako saznajemo, na mesto koordinatora u Policijskoj upravi Bor.

Kako saznajemo, Dimitrijevićku će naslediti pukovnik Saša Stanimirović, koji dolazi sa mesta pomoćnika načelnika Uprave policije u MUP-u.

Takođe, smenjena je i načelnica Policijske uprave u Kragujevcu, a na njeno mesto postavljen je pukovnik Dejan Joksimović, koji je pre toga takođe bio pomoćnik načelnika Uprave policije.

Naime, prema informacijama našeg portala, takođe je smenjen i načelnik Policijske uprave Požarevac, Srđan Lazić, i raspoređen na mesto koordinatora u Direkciji policije, a na njegovo mesto postavljen je pukovnik Aleksandar Vasilijević, koji je pre toga bio zamenik načelnika Uprave policije u MUP-u.

Zanimljivo je to, da trojici novopostavljenih zajedničko je to što dolaze iz Uprave policije, a prema našim saznanjima, troje smenjenih, su ljudi Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke u MUP-u.

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker