ZLATNI MOMCI: Petrovčani se okitili zlatom na međunarodnom kik boks turniru u Nišu

Kik boks klub „Kalifornija” iz Petrovca na Mlavi na turniru „Balkan best fighters“ u Nišu osvojio je dve zlatne, šest srebrnih i jednu bronzanu medalju.

Foto: Privatna arhiva

U juniorskoj konkurenciji od 700 takmičara sa celog Balkana, u kategoriji do 79 kilograma, Vuk Glasnović osvojio je zlatnu, dok u kategoriji do 74 kilograma srebrnu medalju.

Iskra Belić, u kategoriji pionira, osvojila je sve tri medalje – u kategoriji do 28 kilograma osvojila je zlato, do 32 kilograma osvojila je srebro, a u kategorijama „Point“ do 28 i 32 kilograma okitila se bronzom.

Ana Antić, u kadetskoj konkurenciji do 65 kilograma, osvojila je srebrnu medalju, a Milica Stanisavljević bronzu medalju. Aleksandar Makiš u seniorskoj konkurenciji do 74 kolgrama osvojio je srebro.

Foto: Privatna arhiva

– Pa bilo je tesko, imao sam dosta mečeva do finala. Drago mi je što sam uspeo da savladam odličnog grka. Ovo je jedno od najboljih takmičenja, ceo klub je bio odličan, čestitam i našim takmičarima na osvojenim uspesima – , rekao je za “TPKNEWS” Vuk Glasnović iz Petrovca na Mlavi, osvajač zlatne medalje u juniorskoj kategoriji do 79 kilograma i srebrne medalje u kategoriji do 74 kilograma.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker