CRNA NEDELJA: Deset saobraćajki prethodne nedelje u Braničevskom okrugu, jedno lice poginulo, tri teže povređeno!

Na području Policijske uprave Braničevskog okruga, tokom predhodne nedelje, dogodilo se ukupno deset saobraćajnih nezgoda.

Saobraćajna nezgoda u ulici 27 aprila (lučički put) u Požarvcu

U ovim saobraćajnim nezgodama jedna osoba je poginula tri osobe su teže i pet lakše povređene.

U ponedeljak 23.01.2017 godine, u teškoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila oko 12:45 časova, u blizini Ponikva, opština Golubac, poginuo suvozač Ivica Mihajlović(53) iz Mrčkovca, dok je vozač Miroslav Aleksić(64) zadobio teške telesne povrede.

Istog dana oko 19:15 časova, u ulici 27 aprila (lučički put) u Požarvcu, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila, Svetomir Nikolić(49) iz Požarevca zadobio je teške telesne povrede.

Saobraćajne nezgode dogodile su se zbog neprilagođene brzine stanju puta i uslovima saobraćaja, nedržanja potrenog odstojanja između vozila i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Ove nedelje iz saobraćaja su isključena tri vozača zbog upravljanja pod dejstvom alkohola. Policija je ovim vozačima putničkih motornih vozila odredila zadržavanje zbog teške alkoholisanosti.

Najviše promila alkohola u krvi imao je D.S. iz Pečanice, opština Veliko Gradište, kome je izmereno 1,74 mg/mol.

Novčane kazne izrečene su za 626 vozača, uglavnom zbog neprilagođene brzine i nekorišćenja sigurnosnog pojasa.

Tokom predhodne nedelje saobraćajna policija podnela je i 95 prekršajne prijave. Najviše prijava podneto je zbog neprilagođene brzine, 8 automobila odneo je “pauk” i doneta su 17 Rešenja o uklanjanju vozila.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker