HICEM IZ PIŠTOLJA: Ubio se načelnik Uslužnog centra u Požarevcu

U selu Prugovu kod Požarevca, prošlog četvrtka hicem iz pištolja ubio se Dragan Gajić Gaja (61), zaposlen kao načelnik u Uslužnom centru Gradske uprave Požarevac.

Foto: Umrlica Dragana Gajića

On je sebi oduzeo život na svom imanju, na brdu u Prugovu, pištoljem za koji je imao urednu dozvolu, rekao nam je izvor blizak policiji.

Neko od komšija odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt nesrećnog čoveka. Pošto je uviđajem utvrđeno da se radi o samoubistvu, obdukcija nije naložena i telo je predato prodici radi sahrane, koja je u subotu obavljena u Gajićevom rodnom Prugovu.

Prema priči meštana Prugova Gajić iza sebe nije ostavio oproštajno pismo, pa se razlog ovog tragičnog čina ne zna. On je za sobom ostavio suprugu i sina studenta, koji je živeo u stanu u Beogradu, koji su mu roditelji kupili i još ga otplaćuju.

Njegova supruga već neko vreme je kod sina u Beogradu, pa meštani nagađaju da je njihova razdvojenost, možda, razlog samoubistva, ili su to novčani problemi zbog kupovine stana. Neki sumnjaju na moguće zdravstvene probleme, ali oni, verovatno, nisu razlog, jer je Gajić imao samo dijabetes sa kojim je normalno funkcionisao.

Svi koji su ga poznavali za njega imaju samo reči hvale i pamte ga kao dobrog čoveka, koji je svima rado pomagao.

Inače, Gajić je jedno vreme radio kao šef Mesne kancelarije u Prugovu, a u poslednje vreme bio je i predsednik Saveta mesne zajednice.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker