TROVAČ PONOVO U AKCIJI: Monstrum sipao otrov pored Srebrnog jezera gde deca šetaju pse, nadležni ćute!

Nepoznati počinioci juče su otrovali dva psa u domaćinstvu Dobrile Stokić iz Velikog Gradišta. O ljubimcima su, priča vlasnica uginulih štenaca, najviše brinuli njeni unuci, koji su skrhani bolom jer su izgubili dva mala prijatelja.

Foto: Kurir

– Psi su uredno vakcinisani, sterilisani…Bili su nam kao deca. Neki monstrum bez savesti je u sred bela dana prosuo otrov pored Srebrnog jezera, gde su deca štence obično šetala. Mališani, ćerka i ja ne prestajemo da plačemo…Umesto da dele ljubav, oni su posejali smrt i ubili nedužne, bespomoćne životinje koje su se, za razliku od njih, nekom radovale – priča tugom pogođena Dobrila.

Jedan pas je, kako kaže, odmah uginuo, dok su drugog odneli kod veterinara, koji je dao sve od sebe da ga spase.

– Ćerka, unuci i ja smo, držeći se za ruke, posmatrali veterinara dok je svim svojim bićem pokušavao da spase malu životinju. Prizor će me pratiti dok ne odem sa ovog sveta. Bela pena na usta i suzne oči. Oči, koje kao da su pokušavale da mi nešto saopšte – na trenutak je zastala i zaćutala, a potom nastavila:

– Nakon dugotrajne borbe veterinar je odložio instumente, obrisao znoj sa čela, a onda nam je saopštio da više ništa ne može da uradi i da mu je žao…Svi smo u glas zaplakali…Ubrzo nakon toga vratili smo se kući, gde ćemo morati da se pomirimo sa činjenicom da ovo nisu uradili ljudi, već zveri koje su poprimile ljudsko obličje.

(kurir.rs)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker