EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Vučić svečano otvara rekonstruisani most “Gospodar Veliki” u Petrovcu na Mlavi!?

Rok za završetak rekonstrukcije mosta u Petrovcu na Mlavi ponovo je produžen, i niko od nadležnih trenutno ne zna kada će biti završen.

Prvo je trebalo da se vozila preko petrovačkog mosta puste u saobraćaj od 20. aprila, pa je taj datum pomeren za 17. jul, pa nakon toga opet je pomeren za kraj avgusta.

Kako “TPKNEWS” saznaje od izvora bliskog vladajućoj koaliciji u Petrovcu na Mlavi, potrebno je otprilike još dodatnih 3. meseca da se urade dodatni nepredviđeni radovi, ali i da bi se svečano otvaranje mosta poklopilo sa 5-tim decembrom, godišnjicom od početkа rаdovа na rekonstrukciji mosta “Gospodar Veliki” u Petrovcu na Mlavi.

Kako se uz domaću rakijicu po čaršijskim kafanama u Petrovcu šuška, na svečanom otvaranju rekonstruisanog mosta “Gospodar Veliki”, 5. decembra, crvenu traku presećiće, niko drugi, nego predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić!?

Na kraju, ostaje nam samo da sačekamo i taj 5. decembar, a ako i tad iskrsnu nepredviđeni radovi, ostaje nam da se nadamo da će se barem o jednom trošku uklopiti svečano otvaranje mosta uz vatromet za doček Nove godine.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker