VELIKI DOGAĐAJ: Golubac dobio WiFi zonu besplatnog interneta (FOTO)

Još jedan od velikih događaja koji se odigrao 18. septembra 2017 godine, je bilo otvaranje wifi zone u centru Golupca koji je ova opština osvojila u takmičenju “Uzmi račun i pobedi”.

Boraveći u poseti opštini Golubac Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Republike Srbije Branko Ružić, izvršna direktorka NALED-a Violeta Jovanović i koordinator izvršne jedinice Požarevac u “Telekomu” Srbija, Viktor Gligorovski, sa predsednikom opštine dr Nebojšom Mijovićem, u centru Golupca 18. septembra 2017 godine, pustili su u funkciju WiFi zonu besplatnog vaj-faj interneta.

Ministar Ružić je naglasio da je važno spajati modernu tehnologiju sa drevnim znamenitostima opštine.

Violeta Jovanović izvršni direktor NALED-a naglasila je, da su Golupčani svojim učešćem pokazali da znaju zašto je važno plaćati porez i kako se novac od poreza vraća ulaganjem u infrastrukturu. Ona je pozvala sve stanovnike Golupca da učestvuju u novim ciklusima nagradne igre i da nastave da neguju svoju poresku odgovornost.

Predsednik opštine Golubac Nebojša Mijović rekao je da Golubac želi da se razvija kao turističko mesto, ali i da razvija poljoprivredu i otvara nova radna mesta.

Kordinator izvršne jedinice Požarevac u “Telekomu” Srbija,Viktor Gligorovski rekao je da vaj faj zona opslužuje maksimalno 300 korisnika sa brzinom od jednog megabita.

Od 12 Opština u Srbiji koje su bile najaktivnije u slanju fiskalnih računa u nagradnoj igri ,,Uzmi račun i pobedi’’, Golubac je zauzeo peto mesto i pored vaj-faj zone sa besplatnim internetom, dobitnik je i vredne novčane nagrade Vlade Srbije od 20 hiljada evra u dinarskoj protivrednosti za opremanje ili rekonstrukciju objekta od opšteg interesa.

Foklorni ansambl Narodne biblioteke ,,Veljko Dugošević’’ iz Golupca održao je i prigodan kulturno-umetnički program povodom ovog velikog događaja.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker