DANAS TMURNO ALI TOPLIJE: Večeras razvedravanje, a za vikend mnogo lepše vreme

U Srbiji umereno do potpuno oblačno i toplije, naročito na severu. U istočnim, jugoistočnim, centralnim i jugozapadnim predelima Srbije ponegde se očekuje slaba kiša, na planinama slab sneg.

U toku večeri i noći u svim predelima razvedravanje. Duvaće umeren do jak istočni i jugoistočni vetar, u košavskm području sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od -1 do 2 stepena, maksimalna dnevna od 5 do 15 stepeni (veće vrednosti na severu Vojvodine).

U Braničevskom okrugu umereno do potpuno oblačno i toplije. U toku večeri i noći u svim predelima razvedravanje. Duvaće umeren do jak istočni i jugoistočni vear, povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna tempertaura 2, maksimalna dnevna 9 stepeni.

U Srbiji sutra i za vikend pretežno sunčano i osetno toplije, samo se na jugu i jugoistoku očekuje više oblačnosti, a na jugu se uz promenljivo oblačno vreme ponegde očekuje i slaba kiša.

Košava će sutra do kraja dana biti u slabljenju. Maksimalna temperatura u petak biće od 10 stepeni na jugu i istoku do 17 na severu Srbije, a za vikend u većini predela biće od 14 do 20 stepeni. Toplo se očekuje i u ponedeljak. Prepodne biće suvo, a poslepodne i uveče se sa severozapada očekuje se jače naoblačenje sa kišom. U utorak kišovito i svežije, na planinama se očekuje sneg. Od srede suvo i toplije.

U Braničevskom okrugu sutra i za vikend pretežno sunčano i osetno toplije. Košava će sutra do kraja dana biti u slabljenju. Maksimalna temperatura do 15, a za vikend biće od 16 do 18 stepeni.

Toplo se očekuje i u ponedeljak. Prepodne biće suvo, a poslepodne i uveče se sa severozapada očekuje jače naoblačenje sa kišom. U utorak kišovito i svežije. Od srede suvo i toplije.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker