PRIKRIVAJU SE BROJKE: Važno obaveštenje za sve zdravstvene radnike požarevačke bolnice koji se nalaze u karantinu!

Javnost u Braničevskom okrugu od danas ostaje uskraćena za zvanične informacije o praćenju epidemije koronavirusa na lokalnom nivou.

Ovo je zaključak Vlade Srbije kojim se kao jedini izvor informacija o praćenju epidemije koronavirusa određuje Krizni štab, i niko drugi.

Takođe, više nisu dostupni ni statistički podaci za lokalne sredine sa dva zvanična sajta, covid19.rs i covid19.data.gov.rs.

Povodom ovog prikrivanja brojki i identiteta zaraženih od strane Vlade Srbije i stavljanja na ovaj način zdravu populaciju građana u veliku opasnost da se zaraze smrtonosnim virusom COVID-19, upućujemo apel svim zdravstvenim radnicima Opšte bolnice i Hitne pomoći u Požarevcu, a koji se zbog nečije bahatosti i nemarnosti, nalaze u karantinu, da na jednom belom papiru formata A4, bez navođenja imena i prezimena, napišete samo na kom odeljenju u Opštoj bolnici radite, od kada se nalaze u samoizolaciji, i zašto.

Nakon toga telefonom slikajte taj papir i fotografiju pošaljite redakciji portala www.tpknews.com na broj +381/631918854 putem aplikacije Viber, Whatsapp ili Telegram, ili u inbox na našoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/tpknews, ili na mejlu info@tpknews.com.

Svako ko nam bude poslao fotografiju, ima zagarantovanu anonimnost iz naše redakcije, a naša redakcija će te fotografije objaviti javno. Objavom tih fotografija, dokazaćemo da Vlada Srbije, i nadležni na lokalu, prikrivaju prave brojke i trenutnu situaciju u vezi koronavirusa od javnosti.

Nemojte da se plašite pretnji otkazom koje će, verovatno, uslediti nakon objavljivanja ovog članka, jer obolele pacijente ne leče niti iz Vlade Srbije, niti njihovi sateliti sa lokala, obolele pacijente lečite vi, i vi odgovarate za njihove živote!

Zato priključite se Akciji, i pošaljite nam FOTOGRAFIJU!

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker