JAVNI UVID ZA BELI BAGREM: Uređenje novog turističkog naselja na Srebrnom jezeru

U toku je javni uvid povodom izrade izmena i dopuna Plana detaljne regulacije turističkog naselja Beli Bagrem u opštini Veliko Gradište.

Foto: TPKNEWS

Plan je na javnom uvidu od 31. januara i biće do 2. marta i to na zvaničnoj internet stranici opštine Veliko Gradište ili u zgradi opštine.

U toku javnog uvida održaće se zvanična prezentacija 19. februara u 12 časova u svečanoj sali opštine Veliko Gradište.

Inače, Opštinska uprava opštine Veliko Gradište, Odeljenje za urbanizam i imovinsko-pravne poslove, kao nosilac izrade predmetnog plana detaljne regulacije, organizuje ovaj javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine i očekivanim efektima planiranja.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije na izloženi materijal u pisanoj formi Odeljenju za urbanizam i imovinsko-pravne poslove, kancelarija 11, telefon 012/676-106, Žitni trg broj 1, 12220 Veliko Gradište, u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 2. martom do 14 časova.

Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica evidentira nosilac izrade predmetnog plana i iste mogu uticati na planska rešenja.

(Tpknews.com/Z.V.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker