DA LI JE MOŽDA I VAS PREVARIO: Unapred naplati pogođene poslove koje započne, ali nikad ne završi!

Voja Plještišević iz Topolovnika, koji godinama vara svoje mušterije gastarbajtere uzimajući unapred novac za pogođene poslove koje započne, ali nikad ne završi.

Foto: Screenshot youtube

“Ja sam mu, još prošle godine dao sve pare za posao koji smo se dogovorili da uradi, ali već godinu dana kako ga nije završio. Svaki put kada ga pozovem on me jednostavno otkači za izgovorom da nema vremena sada da to uradi jer je prepun sa poslom, ili mi se jednostavno ne javi na telefon”, sav gnevan nam priča jedna njegova prevarena mušterija.

Njegov metod prevare je krajnje jednostavan: pogodi posao unapred sa mušerijama koji su na privremenom radu u inostranstvu, i koji jednom godišnje dolaze u svoj rodni kraj na odmor, uzme sve pare unapred, započne posao, ali ga nikad ne završi.

Na ovaj način, ovaj prevarant iz Topolovnika kako saznajemo, prevario je dosta ljudi u opštini veliko Gradište koji su na privremenom radu u inostranstvu.

NE NASEDAJTE NA PREVARU!

Ukoliko imate nameru da ugovarate posao sa dotičnim limarom iz Topolovnika, ako se nalazite na privremenom radu u inostranstvu, nikad nemojte da mu dajete sav novac unapred.

(Tpknews.com)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker