UHAPŠENE SADO-MAZO POLICAJKE: Bavile se prostitucijom, jedna oralno zadovoljavala kolegu u toaletu!

U Srbiji su uhapšene dve policajke zbog skandaloznih snimaka koji su isplivali. Jedna od njih je oralno zadovoljavala kolegu u toaletu.

Screenshot

Policajka (27) koja se nalazi na se*s snimku koji je nedavno šokirao javnost uhapšena je na radnom mestu, saznaje Kurir! Pre dva meseca, podsetimo, pojavio se snimak na kome se vidi mlada policajka koja oralno zadovoljava kolegu u toaletu policijske stanice, a MUP je nakon toga pokrenuo istragu.

Policajka, koja je rodom sa juga Srbije, uhapšena je prema saznanjima u četvrtak u stanici saobraćajne policije u kojoj je zaposlena, a na saslušanju se navodno branila ćutanjem.

Foto: Privatna arhiva

Takođe, prema saznanjima, uhapšena je i jedna njena koleginica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom i navodno je otkrila i za koga radi. Tokom istrage je otkriveno da je na računu često imala transakcije od po 1.000 evra.

U međuvremenu se pojavilo još nekoliko snimaka na kojima se vide uhapšene policajke. Na jednom od snimaka, između ostalog, vide se njih dve tokom sado-mazo se*sa.

Foto: Privatna arhiva

Uhapšene pripadnice MUP-a navodno su se često družile sa učesnicima rijalitija i poznatim ličnostima.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker