PRVE SLIKE SA MESTA NESREĆE: Uhapšena gastarbajterka iz Velikog Laola zbog nesreće u kojoj su poginuli majka i sin iz Mustapića (FOTO)

Zbog sumnje da je izazvala sudar kod sela Boževac u Opštini Malo Crniće u kome su nastardali V.B.(71) i njen sin J.B. (51 ) iz sela Mustapić kod Kučeva, policija je uhapsila J.P. (30) iz Velikog Laola kod Petrovca na Mlavi.

Foto: TPKNEWS

U teškom udesu koji se dogodio u sredu uveče pored dva nastradala lica još dva su zadobila teže i dva lakše telesne povrede.

Do nesreće je došlo tako što osumnjičena J.P. nije ispoštovala pravilo zaustavljanja na znak STOP na raskrsnici između sela Boževac i Makce kada je pokušala da se uključi na državni put Požarevac – Kučevo iz pravca sela Boževac.

Svojim vozilom marke “pežo” udarila je u automobil marke “opel astra” koji je vozio preminuli J.B. iz sela Mustapića na koji je naletelo vozilo marke “mercedes” prilikom čega je došlo do trostrukog udesa.

J.P. (30) je odmah uhapšena i protiv nje će biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, uz određivanje mere zadržavanja do 48 sati.

Inače, J.P. (30) iz Velikog Laola živi i radi u Austriji, a prošlog vikenda je došla u Srbiju na odmor.

Zbog ovog udesa, saobraćaj na putu Požarevac-Kučevo bio je obustavljen od 19:30 do jedan ujutru.

(Tpknews.com/M.V.)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Sve je to zbog jurnjave koliko je išao taj sa mercedesom kada se izvrnuo da je on išao normalnije mogao bi da se zaustavi i da je udario to bi mali udar bio koliko njih izletelo pred mene do sad da sam jurio pola od njih bi bilo mrtvo pod uslovom da i ja preživim a ne razumem tu koja sa 30 godina izleti na glavni put ajd neki mator čovek pa senilan zaboravan ja kad izlazim na put i kad imam prvenstvo gledam da ne izlećem pred nikoga onaj iz ranovca on je isto vozio brzo

    1. A ti si bio na uvidjaju i znaš ko je išao brzo??? Hajde ne seri. Nego došli gastarbajteri,pa pošto tamo gde su moraju da poštuju sve,ovde se raspojasaju,misle da su oslobodili Srbiju

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker