ZBOG IZGUBLJENOG SUDSKOG SPORA: Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva na svirep i podmukao način!

Pripadnici PS u Petrovcu na Mlavi su po nalogu istražnog sudije 08. juna u jutarnjim časovima lišili slobode Željka Miletića zvani Muja iz sela Kamenovo kod Petrovca na Mlavi, zbog pokušaja ubistva na svirep i podmukao način.

Foto. MUP

Nakon sprovedenih istražnih radnji sudija je doneo odluku o zadržavnju Miletića na 48 sati zbog opasnosti da bi mogao da ponovi delo i ometa dalji tok istrage.

Nakon isteka određene mere sud će doneti odluku o produžetku pritvora.

Podsetimo, Miletić je kobnog dana, presreo i pod okriljem noći pokušao da likvidira Pericu Dragomirovića iz Kamenova od kog je odlulom Apelaciong suda izgubio dugogodišnji sudski spor. A koji je otpočeo uzurpacijom kuće koju je Miletić još 1987. godine prodao Dragomirovićevom ocu a ista je oštećenom pripala nakon smrti oca.

Miletić je nakon izlaska sa višegodišnje robije zbog ranjavanja pastorka vatrenim oružjem, nasilono obio vrata i uzurpirao spornu nekretninu. Tada otpočinje maratonski sudski spor koji je uz brojne mahinacije i nečasne radnje osumnjičenog i sudksih organa trajao petnaest godina.

I pored prijavljenih pretnji i napada na slepog komšiju Radovana Antonijevića i njegovu porodicu, kao i isklljučivanja vode i kanalizacije sa zajedničke mreže sudski organi ne reaguju na indicije da će Miletić nastaviti po dugodišnjem obrascu nedela. Ohrabren izostalom reakcijom državnih organa odlučuje se da otpočne sa sprovođenjem svojih dugogodišnjih pretnji i pokušava da fizički likvidira Pericu Dragomirovića.

Nakon učinjenog dela tokom trajanja istrage Miletić je pokušao da uz podršku nevečane supruge Snežane Ranković i njenog sina Ivana iscenira pretnje koje mu je Dragomirevićev sin navodno uputio a koje su nakon predistražnih radnji odbačene kao neosnovane. Sumnja se da je Miletić ovim pokušao da sebi obezbedi alibi i izvrši napad na sina Dragomirovića, a koji bi se kasnije okarakterisao kao napad iz samo odbrane.

Prethodnih dana je takođe primećeno i od više svedoka potvrđeno da optuženi Miletić motornim vozilom prati Dragomirovićevog sina, o čemu je obaveštavana PS u Petrovcu na Mlavi.

Obzirom na sve navedene činjenice postavlja se pitanje da li će pravo i pravda preduprediti očevidne zločinačke namere osumnjičenog Miletića ili će zaksnela reakcija dovesti do nesagledivih posledica.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker