UHAPŠEN NA SVOJ 60. ROĐENDAN: Drogirani Srbin u Švajcarskoj ukrao gomilu skupih alkoholnih pića!

Srbin (60) uhapšen je u Cugu u Švajcarskoj kada je policija u njegovom prtljagu pronašla veću količinu ukradenog alkoholnog pića. Zanimljivo je da je kod sebe imao falsifikovana dokumenta iz hrvatske i da je uhapšen na dan kada je trebao da proslavi rođendan.

Foto: Screenshot/pilatustody

Kako navode lokalni mediji policija je u Cugu uhapsila Srbina na njegov 60. rođendan.

– Sumnja se da je on iz nekoliko prodavnica pića ukrao nekoliko flaša viskija, tekile, armanjaka i porto vina u vrednosti od preko 6.000 franaka – naveo je portal pilatustoday.

Prema njihovom pisanju, lopov je pronađen zahvaljujući dojavi koju je švajcarska policija imala.

– Prodavac alkoholnih pića je prijavio policiji da je Srbina prepoznao, jer je u njegovom lokalu pre nekoliko nedelja ukrao skupocena žestoka pića – piše švajcarski mediji.

Policija je po prijavi reagovala i pronašla Srbina koji je kod sebe imao falsifikovanu hrvatsku ličnu kartu i vozačku dozvolu.

– U trenutku provere ustanovljeno je da je bio na kokainu, a u njegovom automobilu pronađene su i male količine marihuane, hašiša i kokaina. Čovek je kod sebe imao i lažnu hrvatsku ličnu kartu i lažnu hrvatsku vozačku dozvolu. Proverom je utvrđeno da je Srbin krao skupocene flaše porta vina, armanjaka, tekile i viskija ne samo u Cugu, već i u Buksu (SG) i Cirihu – piše švajcarski mediji.

Takođe utvrđeno je i da je 60-godišnjak nekoliko puta ilegalno ulazio u Švajcarsku.

– Srbin je nakon hapšenja osuđen, zbog višestrukih krađa, falsifikovanja ličnih karata i višestrukog kršenja propisa o ulasku. On je deportovan iz Švajcarske, a pored toga, Кancelarija za migracije je tom čoveku izrekla zabranu ulaska u naredne četiri godine – naveo je loklani mediji u Švajcarskoj.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker