UKUPNO 9 ZARAŽENIH U BRANIČEVSKOM OKRUGU: U Požarevcu još 4 novoobolelih od korona virusa

U Požarevcu je u poslednja 24 časa registrovano još 4 novoobolelih od korona virusa, što znači da je do sada ukupno 9 zaraženih u Braničevskom okrugu, saopšteno je portalu covid19.rs.

Pacijentkinja I.M. (77) iz Požarevca, koja je na infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Požarevcu, ležala pet dana, ali su joj više puta postavljane neke druge dijagnoze. Tek posle pet dana ustanovljeno je da je obolela od korona virusa. Njena zaraženost potvrđena je testiranjem i prebačena je za Beograd.

I.M. (77) je krila da je bila u kontaktu sa osobom iz inostranstva, pa lekari nisu ni sumnjali na koronu. Mnogi su je lečili bez zaštitne opreme jer nje nema, a nisu ni pretpostavili koja je tačna dijagnoza, inače bi primenili zaštitu. Sada je na testiranje i u samoizolaciju nekoliko desetina lekara, medicinskih sestara i ostalog osoblja.

Prema sada zvaničnim podacima, u Braničevskom okrugu ima devet zaraženih. Jedna osoba je iz okoline Velikog Gradišta i na lečenju je u Beogradu, dve su iz okoline Žabara, u kućnoj su izolaciji, i pet osoba iz Požarevca od kojih je jedna prebačena za Beograd.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker