U AUSTRIJI POPUŠTA DISCIPLINA: Srbi u Beču organizovali korona žurku, pa popili prijave

U Austriji polako popušta disciplina u poštovanju korona mera, što dokazuje da su u Beču, i pored mera zaključavanja sa celodnevnim policijskim časom, proteklih dana održane korona žurke.

Foto: Profimedia/ilustracija

Tako je policija u nedelju upala na jednu korona žurku u 14. bečkom okrugu. Grupa mladih mahom iz Srbije, oko 40 do 50 osoba, iznajmila je kuću kako bi organizovala žurku.

Nedozvoljena žurka otkrivena je jer se jedan pijani gost povredio na glavi. Njegovi prijatelji su ga izveli iz kuće, odveli do obližnje ulice i alarmirali hitnu pomoć. Pored hitne pomoći došla je i policija, koja je primetila žurku u blizini.

Tokom kontrole učesnici u žurci su uspeli da pobegnu, i čuvari reda zatekli su praznu kuću. Međutim, čim su otišli žurka je nastavljena, ali je jedan sused pozvao policiju zbog buke.

Nakon drugog dolaska policija je uspela da zatekne 22 lica, protiv kojih je podnela prijave zbog kršenja Kovid mera, ali i zbog posedovanja narkotika. Ključ od stana je oduzet, a vlasnik kuće informisan o događaju.

Samo u prva dva dana od stupanja na snagu trećeg zaključavanja i s tim povezanim merama policija je podnela 50 prijava zbog kršenja Kovid mera i izrekla 11 novčanih kazni.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker