TRANSSEKSUALKA TUŽILA BIVŠEG DEČKA: Hana Kokić fatalna po Mladenovčane

Transseksualka Hana Kokić iz Užica odlučila je da protiv bivšeg dragog podnese krivične prijave za prevaru i obmanu jer je napustio zajednički posao u koji je ona uložila oko 26.000 evra i pobegao!

Foto: Privatna arhiva

Hana tvrdi da je Marjanu R. iz Mladenovca i njegovoj supruzi finansijski pomagala pre nego što su ušli u vezu i da im je obećala da će im omogućiti da odu kod najboljih lekara samo da bi dobili decu, ali da joj je on okrenuo leđa i izmislio da mu je navodno „branila da vodi ženu na veštačku oplodnju“!

– Ne znam da li sam ja fatalna po Mladenovčane ili sam samo emotivna luda. Marjan R. iz Mladenovca je radio kao kuvar kod mog bivšeg dečka u mladenovačkom restoranu, ali je taj posao napustio i otvorio svoj ketering. Pošto nisu ostali u dobrim odnosima dao mi je podršku kada me je bivši dečko tužio za proganjanje. Tvrdio je da sam mu slala preteće poruke, a ja sam tek posle jedne svađe shvatila da sam mu za dve godine veze dala oko 35.000 evra i da je sa mnom samo zbog novca. Marjan mi je početkom septembra 2021. predložio da otvorimo restoran brze hrane u Užicu. Dogovor je bio da ja sve finansiram, a da on oformi ekipu i radi. U startu sam uložila 17.000 evra za opremu i lokal, a sve ukupno oko 26.000 evra. Dogovor je bio da zaradu delimo na pola, a on je potpisao ugovor koji ga je obavezivao da u zajedničkom restoranu radi tri godine – kaže Hana Kokić i prepričava ša se dogodilo.

– On j bio u dugogodišnjem braku ili mraku kako bih ja to sada rekla. Krajem decembra 2021. on i žena su došli u Užice bukvalno bez prebijene pare. Našla sam im stan, a kad sam nekim prijateljima rekla da ulazim u posao sa njim upozorili su me da je radio u Frankfurtu i da je odande pobegao i ostavio dugove. Njegov dugogodišnji drug mi je čak rekao: „Prodaće te taj za 50 evra! To je meni uradio!“. Međutim, ja sam mu verovala, što je bila moja greška. Kad sam čula da su u Mladenovcu sve napustili, osetila sam još veću odgovornost i zbog toga sam ih finansirala – davala im novac za stan, struju i vraćanje dugova. Pošto su krenuli na vantelesnu, dala sam im oko 2.500 evra za sve analize. Međutim, njegova žena je polovinom januara 2022. inscenirala svađu, najverovatnije iz ljubomore i tražila od njega da se vrate u Mladenovac. Verovatno je osećala da muž može da je prevari što se na kraju i dogodilo. Dok sam bila sa bivšim dečkom, ona je govorila „da Miloš nije baš muškarac-muškarac, jer je u vezi sa transseksualkom“, a na kraju je i njen muž završio u ljubavnoj vezi sa transeksualkom! – otkriva Hana i dodaje da su ona i Marjan zatvorili restoran, jer nije bilo posla i otvorili fast-fud u centru Užica da bi nadoknadili sve troškove.

– Smatram ga vrhunskim kuvarom i divila sam se njegovom kuvarskom umeću, pa sam pristala da finansiram i fast-fud. Pošto mu se žena vratila za Mladenovac, nas dvoje smo se sve više zbližavali. Pričao mi je da je nesrećan, da je imao težak život, puno problema i da je sa suprugom samo iz sažaljenja. Bio je posvećen religiji, ali ne iz duše. Sve mu je bilo nametnuto, pa se toga lako odrekao. Prestao je da posti, a meni je bilo čudno da dečko koji puši marihuanu i pije glumi vernika, ali to je tako kada neko živi život zbog drugih. Dok smo bili zajedno rodile su se emocije, strast i ljubav. On je osetio malo drugačiji i lepši život. Dobijao je od mene svu pažnju i podršku. Pala sam na patnju koju je proživeo, a on je na kraju prevario ženu. U početku je govorio da je nju izneverio, dok sam ja tvrdila da je takvim životom izneverio sebe. Sredili smo lokal za fast-food, ali on nikako nije bio spreman da preuzme odgovornost i da sam vodi lokal. Obećavao je da će se promeniti, ali je koristio moje emocije što je mene ljutilo. Ipak, nisam mogla da ga ostavim na cedilu, vukla sam ga i privatno i poslovno na svojim leđima, ali kad god mi je rekao da me voli premnogo i da sam mu najlepša na svetu, popuštala sam kao i svaka žena. Pre 15 dana smo se žestoko posvađali, pa sam pobacala sve njegove stvari iz mog stana i rekla mu da može da ostane samo kao običan radnik! Posle toga se pokupio i bukvalno pobegao za Mladenovac! Ostavio je radnike i mene na cedilu. Kada sam se pribrala, odlučila sam da ga gonim krivično za prevaru i obmanu, kao i parnično za novac koji sam uložila jer smo imali sklopljen ugovor na tri godine, koji on nije ispoštovao – kaže Hana Kokić.

Kuvarica Olja, koja je radila u njihovom restoranu nam je potvrdila da šef Marjan nije ispao fer.

– Hteo je da sedi na dve stolice! Bilo je očigledno da su se voleli, a čak i da su pokušali da to drže u tajnosti ne bi mogli jer ljubav i kašalj ne mogu da se sakriju. Ona ga je maksimalo podržavala, radila je po ceo dan, ali je ovako bolje za nju. Nisam čak ni znala da je oženjen, pa sam ih zezala da će biti svadbe! Njegovu ženu sam videla samo jednom u starom lokalu. Hani nije mogla da priđe ni po lepoti niti po sposobnostima. Nikad nije ni pomenuo da je oženjen! Hana nam je pokazivala slike i snimke iz noćnih provoda. Poslednji je bio na Zlatiboru, pa smo svratili da nam daju snimke za naš portal. Šef obezbeđenja nam je rekao da je taj par bio jako zapažen te večeri i kroz smešak nam je otkrio da su imali pravi prljavi ples, kao i da je momak goreo i bio veoma inspirisan – otkriva Olja.

Advokat Sandra Tanasković Savić nam je potvrdila da je napisla krivične prijave, ali da ih još nije podnela nadležnom tužilaštvu jer je Marjan obećao da će da izmiri svoj dug.

Pozvali smo Marjana i njegovu suprugu da proverimo da li su ove tvrdnje tačne. Marjan se javio i kratko rekao da ne može da priča, ali da će nas pozvati. Njegova supruga se nije javljala na pozive niti je odgovarala na poruke, a kada smo je pozvali na fiksni telefon i predstavili se odmah je prekinula vezu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker