HOROR U BEČU: Tinejdžer (16) odsekao glavu devojčici (7), jer je bio besan na sve i svakoga! (VIDEO)

U Beču je brutalno ubijena sedmogodišnja devojčica po imenu Hadišat, a kako je saopštila policija, zločinac je šesnaestogodišnji dečak, koji je kao motiv ubistva naveo “bes na sve i svakoga”.

Foto: Apa/Hans Punz

Mogao je da strada i bilo ko drugi, tvrde istražitelji jer se prosto devojčica, inače komšinica maloletnog ubice, našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu.

Moguće je da mu je devojčica čak sama pokucala na vrata, jer dve porodice, obe poreklom iz Čečenije, žive u istom naselju i druže se, zaključila je policija. Tinejdžer je odveo do kupatila, gde je u tuš-kadi na nju nasrnuo nožem i skoro joj je odsekao glavu.

Njeno beživotno telo nađeno je u subotu u kontejneru. Osumnjičeni nije bio kažnjavan i nije se ni po čemu isticao.

Policija ga opisuje kao lepog dečka, “za koga nikada ne biste pomislili da je sposoban za ovako nešto”. Njegovo ranije ponašanje nije ukazivalo na to da je psihički bolestan.

Tinejdžer je priznao da je devojčicu napao nožem za hleb sa sečivom dužine 20 centimetara i da ga je bacio u kantu za đubre. Oružje kojim je počinjen zločin još nije nađeno.

U stanu osumnjičenog policija je našla tragove krvi. On je u početku tvrdio da se posekao, ali je u prisustvu roditelja priznao zločin.

Devojčica je poslednji put primećena u petak posle podne na dečjem igralištu u naselju, a oko ponoći porodica je prijavila nestanak. Policija je pretresla sve kontejnere u okolini i u jednom od njih našla plastičnu kesu, iz koje su virile noge deteta.

(TPKNEWS/Heute.at)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker