SPREMNI ZA PROTESTE: Stamat, bivši Radikal iz Žagubice i Narodna stranka Petrovac na Mlavi stupili u koaliciju

Stamat, bivši Radikal iz Žagubice, i Narodna stranka Petrovac na Mlavi sklopili su koalicioni sporazum i najavili da će se boriti zajedno na protestima kako u Petrovcu na Mlavi tako i u Žagubici.

Lideri Stamat Milovanović i Ivan Stevanović poručili su da na ovaj način formiraju novi patriotski blok, kako bi protivnici vladajuće koalicije u Petrovcu na Mlavi i Žagubici imali za koga da glasaju.

Stamat je istakao da se na samom početku patriotska koalicija zvanično udružuje u novu snagu, koja će, kako procenjuje biti veliko iznenađenje izbora.

“Mi smo istinska opozicija, mi svakako nećemo dozvoliti naprednjacima da nas pregaze, već će da budemo politička alternativa, ne da se bira između SNS i SPS, već nešto treće”, rekao je Stamat.

Stevanović je rekao da očekuje najveću opozicionu pobedu ovom sklopljenom koalicijom i najavio je da će umesto podrške stranim investitorima i poljoprivredi, podsticati isključivo domaću proizvodnju. Ivan Stevanović je ovom prilikom naveo da njihov cilj nije cenzus već pobeda.

“Naš cilj nije cenzus, jer ga već imamo, naš cilj je pobeda, jer smo sada treća politička snaga u Petrovcu i Žagubici”, rekao je Ivan Stevanović posle sklopljenog sporazuma.

Na pitanje o najavljenom širenju bloka, Stamat je rekao da će prihvatiti sve koji se slažu sa izbornim programom Narodne stranke i da tu nema ni “N” od nacionalizma, već je to patriotizam u najčistijem obliku.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker