SMILJIĆ I ODLAZEĆI MILETIĆ: Najveće metastaze požarevačke BIA-e

Od kako postoji požarevačka BIA, ne pamti se da je bila ovako loša situacija, nego danas. Najveće zasluge za takvu situaciju i loše rezultate imaju, nekadašnji načelnik Zlatan Milisavljević i sadašnji odlazeći načelnik Goran Miletić – zvani Ćelavi, jer su se obojica kroz svoj rad, više bavili ogovaranjem i pljuvanjem ljudi, a pored njih su karavani prolazili.

Foto: Privatna arhiva

Miletić je uspeo da za kratko vreme šefovanja uđe u sukob sa većinom kolega u svom centru, izgleda da je mnogo „dobar čovek“, kada nije na poslu, odnosno kada je na odmoru ili odsutan, mlađe kolege slave i milina je kad njega nema. Napravio je u kolektivu podelu i lošu atmosferu, svoju sujetu i pokvarenost leči na mlađim kolegama, a oni jedva čekaju da u novembru ode u penziju i pamtiće ga njegovi šefovi i kolege u Požarevcu kao najnesposobnijeg načelnika u Regionalnom centru. Miletić je jedan jalovi operativac, prodavao se kao dobar i pouzdan čovek, preko kuma Spasovića ušao pod kožu naprednjacima, a u stvari, vreme je pokazalo da je bio licemer, ismevao se svojim šefovima, pun kompleksa i sujete, bez kreativnosti i petlje za posao. Njegovi prijatelji i drugovi su kostolački i požarevački prevaranti, korumpirani pajtosi i lokalni biznismeni koji imaju kriminogenu prošlost. Pa da je preko njih bar napravio neke rezultate, već je gradio samo svoje lične interese.

Njegova desna ruka koja pretenduje da postane zamenik načelnika je kontroverzni Milan Smiljić, preko veze došao iz policije u BIA, neotesan i bez mnogo pameti, nabildovani ćelavac koji stalno nosi ceger sa sobom kao domaćice kada idu na pijacu – nije ni čudo kada mu je mentor Goran Miletić. Druži se javno sa licima iz kriminogenog miljea, a prošle godine je išao na more sa prijateljem koji radi u gradskoj upravi, i noću su jedan drugome čuvali leđa u sobi. Svašta je BIA trpela, ali pojave kao što je Smiljić je možda, ipak previše. Jedan je od mogućih zamenika načelnika kada ode Miletić, misli da će veza iz Kruševca da ga postavi na tu funkciju.

Ovoj dvojici su maniri, spinovanja, ogovaranja – spletkarenja, pa i fabrikovanje laži o ljudima, a trebalo je više da rade na suzbijanju kriminala i korupcije, međutim, oni nisu videli drveće od granja i lišća. Sa manirom spinovanja, spletkarenja i primitivnog blaćenja, zarazio ih je nekadašnji načelnik, Zlatan Milisavljević – zvani Šerpelja, dok je bio u službi, udvarao se preko sms poruka pojedinim ženama i navodno bio je i u prisnom odnosu sa jednom ženom iz tužilaštva, a i sada kao penzioner je bio viđen u popodnevnim časovima da izlazi iz zgrade Višeg suda u ulici Jovana Šerbanovića. Miletić i Smiljić su oličenje neprofesionalnosti, nekorektnosti i primitivizma u požarevačkoj BIA.

Postavite Miletića i Smiljića, jurišnike napredne stranke za šefove u agenciji i dobijete – loše rezultate, lošu atmosferu u kolektivu i raj za kriminalce, narko dilere i korupciju.

(Insajder Mile Sova)

Jedan komentar

  1. SNS za deset godina vlasti je napravio ruglo od države. Došli su u prvi plan nepismeni poltroni koji uništavaju sve pred sobom ne razmišljajući da će jednog dana svi biti procesuirani na čelu sa javnim tužiocima koji su zarad očuvanja svojih sadašnjih fotelja sve to mirno posmatrali

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker