RASPOP POLICAJCE, ILI ONI NJEGA? Ko koga i zašto čuva u malenoj podunavskoj varošici?!

Posle objavljenih prvih tekstova u vezi malverzacija na izgradnji mostova na reci Pek, počelo je neobično druženje.

Raspop Mijović u sredini, sa njegove desne strane komandir policijske stanice u Golupcu i inspektor za privredni kriminal/Foto: Screenshot Facebook

Prvo je opštinu posetio inspektor policijske stanice Golubac. Nedugo zatim, usledio je radni angažman supruge dotičnog inspektora. Imenovana je za v.d direktora dečije ustanove Lasta u Golupcu. Posle toga radno je angažovan i pokojni otac inspektora, na poslovima komunalnog redara u dolini reke Pek.

Nakon toga, a po okončanju poslednjih izbora u radni odnos je primljena i supruga komandira policijske stanice u Golupcu na poslovima lica zaduženog za poljoprivredu u opštini Golubac. Odmah posle toga posao u osnovnoj školi u Golupcu je dobio i šurak policijskog inspektora. Isti onaj koga je raspop Mijović oterao sa mesta direktora nekadašnje direkcije za izgradnju opštine.

Čovek koga je raspop Mijović nazivao lopovom, najedanput kao diplomirani inženjer šumarstva postaje nastavnik OŠ u Golupcu, dok vrhunac ove priče ja tebi ti meni jeste zapošljavanje šurnjaje policijskog inspektora na poslovima lica zaduženog za socijalnu zaštitu u opštini Golubac.

Međutim, u međuvremenu Golubačkoj javnosti je dobro poznato delikventno ponašanje Mijovića juniora i njegova zaštita od strane policijskih rukovodioca u Golupcu. Pre svega ovoga, raspop Mijović je ove iste policajce na sva usta tvrdio da su običan šljam.

Šta se to u međuvremenu promenilo pa se na svakoj kolektivnoj zabavi sada fotka sa njima. Mislite malo o tome.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

14 Komentari

  1. Po sistemu ja tebi ti meni. Lopov lopova ucenjuje i eto rezultata. Golubac propada postaje najgora rupa bez zakona, prosperiteta, naroda… Čak su i uličnu rasvetu oduzeli narodu ali zato kod Mijovića šlajšti. Narod ćuti jer su golupčani najgore kukavice, a to krimosi Mijovići obilato koriste. Javna je tajna kojim se poslom bavi mladjani Mijović uz podršku policije. Ali na kraju i svačija sveća izgori a njihova polako i nečujno gori već neko vreme. Bogami potres će biti strahovit.

        1. Mile, ja nisam Golupčanin i stvarno ne znam. Kada smo već kod Golupca, sinoć sam gledao Kvadraturu kruga, gde se govorilo o siromaštvu i teškom životu, posebno penzionera u Srbiji. Opština Golubac je na neslavnom sedmom mestu, po siromaštvu u Srbiji. Čak je i Lebane razvijenija opština. To već pokazuje sposobnog ovog kosmatog gospodina, zaraslog u neurednu bradu.

  2. Izvinjenje gospodine Deki. Bave se kriminalom a zna se koji donosi najviše para. Golubačka opština pod upravom SNS je propala da više nema kud. Naprimalu su skica i konopca polupismene i nepismene, školovane oterali, opljačkali sve što je moglo. Umesto da se potrude da bar od turizma Opština se malo pokrene, sve pare odoše Mijoviću i par bitangi oko njega.

    1. Znači, vodeničar! Prodaje brašno. Samo me zanima kome, pošto se radi o nerazvijenoj opštini, gde narod jedva sastavlja kraj sa krajem.

  3. eto i vi samo sto se popisujete sa mojeim imenom jer ja znam da sam i mozda malo pisem ali samo ocete da da svi misle da sam ja sto kaze sve za ovu vlast. ja i nisam ni zakoga i nikad nisam bijo ali me zanima zasto niko ne kaze da je ovde sada sve kako treba i da je sve bolje. samo sto kaze nadjete neke druge ljude da ih ovde im se svi smeju i zovu sa drugim imenima , ja samo mogu da kazem da ti sto se zoves isto ko ja odakle ti znas da je nas mijovic kriminal i kako i odakle imas dokaze ,ne ,samo hoces zlo i da on pati kad cita i da svi pricaju lose e pa ne samo da ti kazem mile. nista ti to ne pomaze jer nas presednik sve radi kako treba i on zaposljava samo pametne a ne takve ko ti eto tolko od mene za sad

    1. mile (sa malim m), pošto kažeš da tvoj “presednik” zapošljava samo pametne, pretpostavljam da si ti njegov zamenik.

  4. Pa nisi ti jedini sa tim imenom. A i zabole me i za tebe i Mijovića. Skinite se više narodu sa grbače. Deki za brašno ti reče ne ja. Mile loše ti ide to karikiranje i izigravanje polupismenog idiota. Znamo ko si.

  5. Slobodane možda ne grešiš. Ko bi iole normalan toliko branio odrtavelu lopužu i propalog nazovi švalera osim velikog dupelisca i nosača bureka osim propalog kockara i umišljenog mafioze.

    1. A početkom devedesetih godina, Joca i njegov pokojni otac Pavle, kao i pokojni doktor Bogdan, bili su prvi opozicionari u Golupcu. Išli su na one čuvene demonstracije 9. marta 1991. Tada mi je bila čast da porazgovaram sa njima, da odemo na piće. Šta je kasnije kvrcnulo u Jocinoj glavi, to ne znam. Sada ga obilazim u širokom luku, da se ne bi javili jedan drugom, jer me je sramota ostalih prolaznika.

        1. Nisam video Pavla godinama i bio sam ubeđen, da više nije među nama. Baš je dočekao duboku starost, svaka čast.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker