POŽAREVLJANIN OSUĐEN USLOVNO U ITALIJI: Ukrao novogodišnje poklone, nokautirao pripadnika obezbeđenja i pružao otpor policiji

Dejan Miletić (43) iz Požarevca, osuđen je na 2 godine uslovne kazne u Italiji zbog krađe i pružanja otpora obezbeđenju i policiji.

Ilustracija

Kako prenose italijanski mediji, njega su 21. decembra uhapsili karabinjeri nakon pokušaja pljačke u Decathlonu u Kremoni, gde je ukrao dva para farmerka i par cipela i pesnicom udario u glavu pripadnika obezbeđenja koji je pokušao da ga zaustavi.

Optuženi, koji je sada slobodan, na saslušanju je ispričao da živi u Srbiji sa suprugom i troje dece uzrasta 17, 14 i 7 godina. Da ima restoran, ali sa tim restoranom malo zarađuje i zbog toga je došao u Italiji kako bi kupio automobile i poljoprivredna vozila koje bi nakon toga preprodavao u Srbiji.

21. decembra Miletić je bio u Kremoni, gde je za prethodna tri meseca već dolazio tri puta, u potrazi za poslovnim partnerom.

Tog 21. decembra krenuo je nazad za Srbiju, ali prvo je odlučio da svrati do tržnog centra Decathlon gde je planirao da ukrade novogodišnje poklone za svoju decu, ali ga je u toj nameri omelo obezbeđenje. Miletić je, međutim, uspeo da pobegne, ali je pripadnik obezbeđenja pojurio za njim sve do parkinga gde je Miletić parkirao svoj auto. Kada je stigao do svog parkiranog vozila, sustigao ga je i pripadnik obezbeđenja, tada se Miletić naglo okrenuo i udarcem pesnice u glavu nokautirao pripadnika obezbeđenja koji se bez svesti srušio na beton, seo u auto i krenuo.

Međutim, kako prenose italijanski mediji, Miletić, u žurbi da što pre pobegne, zaboravio je da plati parking. Kada je stigao na izlazu sa parkinga ostao je blokiran jer se nije podigla rampa. U međuvremenu stigli su i karabinjeri koje je osoblje prodavnice alarmiralo, i uhapsili lopova koji je prilikom hapšenja pružao otpor.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker